Milostný vzťah s bratrancom...

Príspevok v téme: Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl

Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?

skorosenior

Ste prakticky cudzí ľudia. Pokiaľ ti nevadí vekový rozdiel kľudne maj s nim vzťah.
Problém je vzťah len medzi bratom a sestrou a bratrancami z prvého kolena. Z druhého kolena už to žiadny problém nie je, ani cirkev ani štát proti tomu nič nemá. A
Z genetického hľadiska napr. u súrodencov samozrejme všetky recesívne vady sa prejavia ale pokiaľ nemáš nič proti tomu nejakých 15% "utratiť" tak minimálne polovica potomkov bude mimoriadne kvalitných pretože sa zosilnia pozitívne vlohy. Nie sme nič iné ako jeden z druhov cicavcov kde sa príbuzenské kríženie využíva na zosilnenie pozitívnych vlastnností. Pri nečakanej mutácii prvé čo urobíš býva otec dcéra. Viem, pre ľudí nezvyčajné, ale pokiaľ sa to neopakuje počas viac generácií výskyt anomálií je malý. Prečo myslíte že je to odlišné ako keď samec gorily má potomkov s vlastnými dcérami? (Vnučky už nestíha, nezostane tak dlho na vrchole hierarchie).

SummerGirl

On je mi taký bratranec, že jeho otec a môj starký sú bratranci. Takže ja a on máme asi len málo "spoločnej" krvi.

van Alden

no nech ta chlacholia niektori, v kazdom pripade je to humus. A modli sa, aby si nebola tehotna, lebo to dieta moze mat brutalne zdravotne problemy. Podla mna je to jedno, ci je to "bratranec z prveho ci 17. kolena", pribuzny je pribuzny. A nie som ziaden "moralista", ale mna by nenapadlo si lahnut so sesternicou.

SummerGirl

Keby sa to dalo aspoň skôr zistiť, ja to nevydržím. Včera sme si telefonovali a povedali sme si, že na to zabudneme. Ja som mu o tom možnom tehotenstve nepovedala, bála som sa, že si o mne bude myslieť, že som nejaká naivná hlupaňa, ktorá vidí za sexom hneď dieťa :( A nejaké príznaky aj takto skoro sa nezvyknú prejavovať? ja neviem napr. nechuť, či chuť do jedla? Alebo niečo iné??? Veď predsa niečo musí byť, ja sa už asi zbláznim, celú noc som nespala. Premýšľala som nad tým ako to všetko dopadne. Aj som sa kúsok na dieťa aj začala tešiť ale aj báť :( Viem, že to ešte nie je stopercentné, ale isté obavy mám, vlastne dosť veľké. :(

Bandolera

V tom horsom pripade (ak ostanes v tom) tak sa mily tatko bude musiet postarat a to hlavne finance... Ale nemysli na to, podla mna nebudes tehotna ;-) sanca asi 1: 1 000 000... Ja viem, ze teraz mas z toho hokej a nahoda je blbec, ale nemaj zbytocne hororove scenare.. Ked to bude fakt, potom to ries...

Bandolera

V tom horsom pripade (ak ostanes v tom) tak sa mily tatko bude musiet postarat a to hlavne finance... Ale nemysli na to, podla mna nebudes tehotna ;-) sanca asi 1: 1 000 000... Ja viem, ze teraz mas z toho hokej a nahoda je blbec, ale nemaj zbytocne hororove scenare.. Ked to bude fakt, potom to ries...

SummerGirl

Ano pracujem ako učiteľka v materskej škole, zarábam celkom slušne na to aby som vyžila, keby som ostala bývať niekde sama, no neviem ako by som to finančne zvládala keby som mala aj dieťa.