Milostný vzťah s bratrancom...

Príspevok v téme: Milostný vzťah s bratrancom...
SummerGirl

Dobrí deň
Mám 25 rokov, som slobodná, bývam ešte u rodičov a mám vlastne celkom super život. No minulý týždeň sme mali rodinnú oslavu a stretli sme sa tam skoro celá rodina, normálne sme sa bavili. Bolo to dnuka v reštaurácii a bolo mi trochu zle od žalúdka a bola som už aj unavená, lebo som bola "na nohách" už od rána a bolo asi tak 11 hodín v noci. Tak som vyšla von na vzduch. Bol tam aj môj bratranec, no respektíve bratranec až asi z druhého kolena, ne jednoducho nie "presný" bratranec ale taký "bočný" (je mi rodina ale neviem aká, tak ho volám bratranec) No a sme sa rozprávali a zrazu to tak prišlo a pobozkali sme sa. Potom sme išli dozadu na parkovisko a v aute sme sa milovali :( ja viem je to hrozné. POtom som prišla dnu do reštiky a mame som povedala, že sa necítim dobre a odišla som domov. Bola som v úplnom šoku, že čo som to urobila. Je to predsa moja rodina, ešte aj teraz si spomínam ako ma chodieval strážiť, keď som bola dieťa, alebo ako chodieval občas po mňa do škôlky. On je odo mňa oveľa starší. Má 46 rokov :( ale vyzerá mladšie, aj keď predsa len. asi sa teraz pýtate, že či je ženatý. Ženatý nie je. Mal zopár vzťahov, ale veľmi rýchlo sa skončili ani neviem prečo. Neviem čo mám robiť, či sa s ním dalej stretávať, alebo na všetko zabudnúť, alebo čo?

shayleen

Nejako sa veci dajú do poriadku možno ani nebudeš tehotná dúfajme teda a uvidíš ako sa to bude naďalej vyvyjat ale nemyslí moc na to aj keď viem že je to ľahké a ty určite už pracuješ a zarábaš nie?

SummerGirl

Na aj ja by som si to rada takto povedala, ale čo budem robiť ak budem tehotná? Ja som dieťa vždy chcela, to áno myslím ako každá žena (skoro) ale nie v 25 :( chcela som ho okolo 28 až 30-32 nie teraz! Och! Ja sa predsa ešte o bábätko nebudem vedieť postarať :( A čo on? Ako mu to poviem? Čo mi poviem on? Asi to budeme musieť držať v tajnosti a ja poviem, že som sa opila na diskotéke a neviem s kým som sa vyspala, či ako? A budem ho vychovávať celý život sama? Potrat nepripadá do úvahy!

SummerGirl

Uf tak ja sa tu trápim pre to, že sme sa spolu vyspali a tu je ešte oveľa väčší problém :( čo ak ostanem tehotná? Ako to poviem rodine, že s kým? A jemu? A ako sa postarám o dieťa? No toto mi ani nenapadlo, že by som ostala tehotná :(( do pekla

SummerGirl

A je veľká pravdepodobnosť, že budem tehotná?, keby do mňa náhodou... no veď viete čo

Ak áno tak čo budem robiť??? Nedá sa to zistiť nejako skôr ako o týždeň?

Delete 2

Neodsudzujem nikoho, len následky bývajú také, že občas veľmi bolia a srdiečko to nie vždy zvládne.

Bratranec mal mať rozum!!! To je fakt. Ale na druhej strane si fajn užili :)
otázne je ako to obaja spracujú...inak taká menšia otázočka: Ty sa trápiš a pre tvojho bratranca to bola možno každodenná rutina...nič v zlom..len nahlas uvažujem

SummerGirl

Bandolera ďakujem, že ma chápeš a súcitíš so mnou :)

Shayleen no tak na to som ani nemyslela, zatiaľ nemám žiadne príznaky tehotenstva, ale je to len 9 dní :( dúfam, že nie lebo ochranu sme nepoužili žiadnu, antikoncepciu neberiem, ale tak asi to stihol ja neviem, bolo to tak narýchlo :( Ale po 9 dňoch by sa to už prejavovalo nie?

Bandolera

Ale jej tu nakladate... Jak keby ste nikdy nikto nespravili nieco nerozvazne... No dievca, cas uz nevratis spat... Tak sa musis uchlacholit aspon tym, ze to tak malo byt... Kks ale kde mal rozum ten ,,bratranec,,?! Do toho sa preco neobuvate? Podla mna ju nechutne zviedol. Dievca podlahlo, hambi sa za to, a este ju tu, namiesto podpory a rozumnej rady zhadzujete! No fuj!