Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fitko Bratislava

Príspevok v téme: Fitko Bratislava
Basca

Zdravim ludia dobrej vole :)

chcela by som sa spytat na najlepsie fitko v BA, aj pre zaciatocnikov a hlavne: je tu niekto, kto by to chcel podstupit so mnou? :) popripade by ma nieco naucil v cviceni vo fitku.

ak by mal niekto zaujem, tak mi napiste na mail: havana.cosette@gmail.com alebo aj sem.

som baba a mam 21 rokov :)

Terez1989

Ahojte:-) Síce je toto už staršia téma ale rada by som ju obnovila..Dosť ma zaujíma kam chodíte v Bratislave do fitka, keďže som sa tam presťahovala a šport milujem tak by som do nejakého chcela začať chodiť..Ďakujem za rady:-)

ruza66

ahoj odpovedam, dakujem za reakciu, odpoved...prosim ta, este taka otazka, aku stranku, by si mi odporucila ohladom stravovania si prestudovat??
naj by podla mna samozrejme bolo sa o tom s niekym porozpravat, ale nemam cas...tak ta prosim, ak poznas nejaku stranku, o ktorej si myslis, ze by mohla byt celkom idealna, porad mi..

dakujem

odpovedam

ruza66. rozhodne si daj intervalovy program, spalis nim viac ako konstantnym kardiom. avsak chudnutie je z 80% o strave, nie o pohybe. vezmi si, ze samotnym behom spalis asi tolko kalorii, kolko je v pohari dzusu. cize treba predovsetkym zmenit jedalnicek a mat nizsi prijem enegie nez jeho vydaj. ale na pase kazdy den nebehaj, telo potrebuje aj regeneraciu. 4x do tyzdna intervalovy trening bohato staci.

ruza66

ahoj, prosim, mate skusenosti s beziacim pasom?? a ak ano, poradte ak mate skusenosti....kupila som si beziaci pas a chcem sa opytat, ak budem na nom behavat kazdy den 30min, ma to svoje programy, ci sa mi podari dat nieco dole....napiste, ci mate skusenosti....tie programy su stavane vseliako, intervalovo, aj lahsie...chcem tie intervalove kadejake programy....chcem ist na to kazdy den....dakujem velmi pekne!!!

odpovedam

skus cvicit s nejakym skusenym kamaratom. v Goleme su treneri k dispo zadarmo - resp. prechadzaju sa po fitku a ked treba, poradia. ine je, ak chces vyslovene trening s nimi, vtedy si uz platis. ale urcite mas v okoli niekoho, kto ti veci vysvetli. ak chces nabrat svaly a palit tuk, tak velmi do toho zavisi strava. vacsina ludi ma objemovku (naberanie svalov a tuku) a potom rysovacku (palenie tuku so zachovanim svalstva). Na nabratie svalov treba robit viacklbove komplexne cviky, nie izolovane.

Ak vsak chces naraz naberat svaly a palit tuk, tak mozes skusit tzv. intermittent fasting, ale nie je to pre kazdeho. zisti si viac na internete.

Basca

som z karlovej vsy zaciatok blizko centra.

cvicit? chcem dat dole tuk a nabrat svaly (take zenske, samozrejme). chodila som na einsteinovu do zenskeho fitka contours, ale to bola jedna katastrofa :D

ciniek sa nebojim nahodou sa tesim ked s nimi budem pracovat, len ide o to, ze pre mna ako studentku je trener drahy ale potrebujem zaroven niekoho kto by sa mi aspon na zaciatku vedel venovat.

odpovedam

viac uzitku ti spravia cinky a olympijske osi, nie stroje. stroje sposobuju lenivost niektorych svalov, kedze pohyb vykonavaju za teba. cize pri vybere fitka sa nedivaj az tak na stroje, ale na jednorucky, ezety, klasicke osi (dbaj na to, aby mali aj malu, velku zo zaciatku mozno nezvladnes), tricepsovu os a idealne aj dalsie pomocky na rozvoj mobility(napr. rezistencne gumy, rozne lopty, foam rollery) a hlbokych svalov (tie na strojoch neprecvicis). zenskym fitkam sa vyhni, tie nemaju silovy stojan, na ktorom by si mala cvicit pravidelne. v tvojom okoli sa take fitko isto najde. co sa tyka profesionality trenerov, odporucam golem, ale neviem, ako si na tom financne. takze zvaz to sama podla vlastnych preferencii.

watcher443

nechces napisat, z akej casti si?

co chces cvicit?
ak ta zaujimaju klasicke cinky, tak ja som chodil do fitka na martincekovej(mal som to blizko) a bolo tam fajn - len v niektorych hodinach tam byva vela ludi. ja som si ale mohol prisposobit cas navstevy, takze mi to nevadilo.

raz som bol vo fitku v slovanete a maju tam vela kadejakych strojov, co si je myslim zaujimave pre baby. nepacila sa mi ale atmosfera - bola to taka velka hala+za vsetko trebalo platit - vaha, sprcha,...
oni mali kedysi 1 vstup zadarmo-mozes vyskusat.