Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fitko Bratislava

Príspevok v téme: Fitko Bratislava
Basca

Zdravim ludia dobrej vole :)

chcela by som sa spytat na najlepsie fitko v BA, aj pre zaciatocnikov a hlavne: je tu niekto, kto by to chcel podstupit so mnou? :) popripade by ma nieco naucil v cviceni vo fitku.

ak by mal niekto zaujem, tak mi napiste na mail: havana.cosette@gmail.com alebo aj sem.

som baba a mam 21 rokov :)

tanicici

Chaloši čo je to za blog? Nejaké rozhorčené komentáre na fitko BODY som čítala už aj na FB a hlavne, som cez víkend mala asi hodinové počúvanie od priateľa, ktorý je členom BODY, že ako ho prístup sklamal a podobné veci (samozrejme to bolo skoro všetko podávané v nadávkach). K tomuto blogu sa niekto niekedy aj vyjadrí? Či to môžme len snívať?? Idem to poslať aj priateľovi, či ho videl.

fergas

@proffo nejde ti otvorit ten link na blog.. skusim ho tu este raz hodit ediyno.blog.pravda.sk

ako hovoris mali by sa kompetentni vyjadrit ale dolezite je aby to bola aj pravda :P

Proffo

-LadyMima- presne typek opisal vsetko co sa tam deje aj od kedy.O niecom som vedel aj predtym,ale o niecom vobec nie.Na zaklade blogu som sa dozvedel aj nove info o situacii.Teraz by som este chcel vediet co planuju dale z BEC spravit.Ale k tomu by sa uz malo vyjadrit vedenie,nie samotny ludia

LadyMima

Proffo uf teraz som dočítala ten blog, pretože som nato nemala čas, ale dobre ho chalanisko napísal! V podstate celú situáciu opísal a má aj pravdu! Presne takto to tam teraz je. Ešte tam je aj ich zadĺženosť spomenutá v linkoch zo stránky finstat. Super, že to niekto aj takto zhrnul do jedného článku. Akurát som ostala v šoku, že ešte skôr dostali výpovednú zmluvu, myslela som že až od septembra a oni to už v podstate od mája vedeli a stále a stále zavádzali a nič klientom nenaznačovali, katastrofa!

Lemona

Terezka fuha tak ta tvoja kamaratka si musi riadne buchat hlavu ze co spravila, ale tak treba dufat v to, ze tie peniaze uvidia (ak sa teda nieco stane a fitko tam skonci). Oni normalne predavali este clenstva doteraz?

proffo

-LadyMima- na pravde je ten blog, ale pridam ti ho sem lebo neviem ci by si ho nasla.Mne ho kamarat posielal,tiez som nevedel ze niekto nieco taketo napisal.Toto je on:ediyno.blog.pravda.sk napis tvoj nazor,som zvedavy co si o tom myslis

LadyMima

Proffo o akom blogu hovoríš? Ten som nikde nevidela, nemôžeš mi ho poslať alebo ho sem pridať? Rada by som si prečítala čo ten chalan o situácií napísal. Vďaka

proffo

- chlapi a flegmatici?? to si len ty myslis!!!ale doteraz som vobec nemal naladu sem nieco napisat,aj ked celu situaciu sledujem aj na fb a dokonca som cital aj blog,ktory napisal jeden typek a tam si myslim ze dost pravdivo vysvetluje a opisuje celu situaciu aka je v Body Energy Clube!!

Terez1989

Snažím sa, aby ste boli aspoň trošku kľudnejšie, aj keď viem čo prežívate a že mňa by to tiež poriadne hnevalo keby som tam mala čo i len nejakých pár €..Ja som len rada, že som sa dopredu informovala o fitkach a že ste mi hneď napísali čo sa v BEC deje, pretože kamarátka si pred dvoma týždňami zaplatila členstvo u nich a tá teraz kvalitne nadáva keď vidí aká tam je situácia, ale nečudujem sa - ako som už spomínala. Máte na to právo!

Lemona

Terezka aspon ty si tu optimisticka, lebo ako pozeram tak ostatne baby a tak isto aj ja sme dost nahnevane na situaciu ktora je momentalne v Body. Este ze chlapi su skor flegmatici a neriesia nejako tuto situaciu, lebo to by tu bolo nadavok si myslim