Fitko Bratislava

Príspevok v téme: Fitko Bratislava
Basca

Zdravim ludia dobrej vole :)

chcela by som sa spytat na najlepsie fitko v BA, aj pre zaciatocnikov a hlavne: je tu niekto, kto by to chcel podstupit so mnou? :) popripade by ma nieco naucil v cviceni vo fitku.

ak by mal niekto zaujem, tak mi napiste na mail: havana.cosette@gmail.com alebo aj sem.

som baba a mam 21 rokov :)

Monka93

Terez1989: je to tak veru, ta lokalita tam je fajn ale este stale nie je iste ci tam to fitko bude alebo tam nieco ine bude..Nemozme si este robit plany ze budeme tam chodit ked ani nevieme ci to tak bude..To ze to pisali na pluske, neznamena este nic..Este to vobec nie je potvrdene..Inak dnes bolo krasne, po dlhom case som mala cas si ist zabehat von, take to bolo super a este v tej zime..juuj len teraz ma vsetko boli:/..ale ten pocit stoji za to :-)

proffo

-Terez1989 je tam fitness centrum golem, uz som sa mi zda ze pisal ze oni maju viacej fitiek po celom Slovensku a aj v Bratislave celkovo maju viaceej, nie iba jedno. Oni su uz dlhe roky na trhu. Ved ano, mnohi to maju dost daleko, ale ten moj kamos tam chodi autom, takze to ma celkom fajn ale on zase tam kusok aj byva, takze jemu to vyhovuje

Terez1989

Monka93 to máš pravdu. Aj mne by tá Petržalka tak najviac vyhovovala, ale tak uvidíme no. Zatiaľ ešte nie je nič isté, takže sa radšej ani neteším. Uvidíme čo bude.
Proffo a v Bory mall je ake fitko??To sa ani necudujem, Bory je dost od ruky. Tam chodim velmi malo, asi len 3 krat som tam bola od kedy to otvorili:/

LadyMima

Lemona ano, pochvaluje si este nikdy sa mi na nic nestazovala, ze by sa jej tam nepacilo alebo zeby mala nejaky problem ci uz s personalom alebo so strojmi. Preto aj dost uvazujem ze co spravit. Potom uz vies vsetko ked si si pozerala ich stranku

Lemona

LadyMima aha ona chodi tam, jej sa tam paci? Co hovori? Ved uvidis ako sa rozhodnes, ako je pravda ze lokalitovo to aj mne najviac vyhovovalo v Petrzalke na Eisteinovej, takze uplne rozumiem tomu, aky mas postoj:-) Hej, pozerala som si ich stranku takze tam som videla ze maju viacej fitness centier

proffo

-Terez1989 aj ja som o tom pocul vcera, kamarat mi to spominal ze by tam mali ist oni. Ale este to nie je iste takze uvidime ako sa dohodnu aj ked bol by som aj rad keby tam isli, lebo on chodi do ich fitka a pochvaluje si. On chodi teraz do Bory mall cvicit. Som aj chvilkami rozmyslal ze tam pojdem, len to mam uplne od ruky :/

Monka93

Terezka tak keby otvorili tam, tak by mi to o trosku lepsie vyhovovalo, kedze by som to mala blizsie k domu. A ich pristup a sluzby sa mi pacia a ako som uz spominala, vyhodou su tie mesacne pernamentky. Keby boli aj v priestoroch relaxxu tak by to bolo este lepsie, kedze tam tie priestory su fakt pekne. Uvidime, ci tam pojdu alebo nie. Ak nie, tak budem nadalej chodit tam, kde aj doteraz:-)

Terez1989

Monka93 áno? Tak to je dobre, to som rada že to tak majú. Pozerala som si inak teraz ich stránku a ako majú riešené priestory, keďže už viac krát som tu napísala že chcem od januára začať chodiť cvičiť. Som rada že si nám napísala:-) Hovoríš, že ak by išli na Einsteinovú ulicu, keby tam otvorili ďalšie ich fitko, že by si tam začala tiež chodiť?

LadyMima

Lemona no ona chodí do golemu do centrálu. Nechodila som s ňou, pretože som to mala dosť od ruky. Bližšie som to mala do petržalky aj keď ona ma volala veľa krát aby som chodila s ňou. Mne to však vyhovovalo tam, no teraz uvidím čo spravím. Uvažujem stále že čo spraviť, či len čakač, či sa nepresťahuju aj do relaxxu alebo si aspoň na mesiac kúpiť pernamentku do centrálu. Áno, oni majú viacej pobočiek po Slovensku, to máš dobré info. Však oni sú už vyše 15 rokov na trhu

Lemona

LadyMima a ona chodi kde cvicit, ta tvoja sesternica? Preco si nezacala chodit s nou? Ano, bol by to veru ideal. Ale tak, ako mne by nevadilo si zaplatit aj rocnu pernamentku, keby som fakt vedela ze to fitko je spolahlive a ze sa nestane to, co spravilo Body..Tazsie uz sice budem verit, ale bola by som ochotna. O nich som pocula ze maju 9 prevadzok po celom Slovensku, tak snad by sa tak nezachovali. Uvidim, pockam pretoze je to pre mna najpotencialnejsie fitko vdaka tej lokalite