Fitko Bratislava

Príspevok v téme: Fitko Bratislava
Basca

Zdravim ludia dobrej vole :)

chcela by som sa spytat na najlepsie fitko v BA, aj pre zaciatocnikov a hlavne: je tu niekto, kto by to chcel podstupit so mnou? :) popripade by ma nieco naucil v cviceni vo fitku.

ak by mal niekto zaujem, tak mi napiste na mail: havana.cosette@gmail.com alebo aj sem.

som baba a mam 21 rokov :)

LadyMima

Myslím že neumúdri!!! už sa snažili dohodnúť s majiteľom že na vlastné náklady dajú opraviť elektriku a vodu ale nejako sa im to stále nedarí, hlavná vec že včera tam napísali že do polhodiny a ešte žiadna zmena nenastala. Zase len zavádzanie aby umlčali ľudí že sa o niečo snažia. Mali by sa ale snažiť o vyplatenie dlhou ktoré majú, potom by možno majiteľ relaxxu chcel s nimi niečo riešiť, je mi z toho zle už:///

Pauchik

Tereza tebe sa to povie, ked si tam nedala vyse 800€ za clenske a nechodis tam..proste my si zasluzime aby sme dostavali sluzby take, za ake sme si zaplatili..a nie ze prides do fitka a tam pri vstupe cakas ci vobec otvoria a ked otvoria tak sa dozvies ze vacsina strojov je mimo prevadzky, ze tepla voda nejde a dokonca ani bazen nie je v prevadzke..tieto informacie myslim ze kazdeho cloveka poriadne nahnevali..a este k tomu ked nevies aka bude buducnost, ci nam prepadnu nase peniaze alebo sa BEC udrzi, kedze ma take dlhy ake ma

Terez1989

Baby však ešte nestrácajte nádej, ešte sa to tam možno umúdri, musíte trošku pozitívnejšie myslieť, aj keď viem že mne sa to ľahko hovorí keď tam nemám peniaze

Lemona

Tak tie linky som nevidela, takze neviem aku maju zadlzenost. Idem to kuk. Tak snad budeme robit vsetko pre to, ked uz pojde do tuheho aby nam vratili nase peniaze!

Petrolka

Ocividne platime len za to, aby sme im splatili dlhy ktore maju!!! A to fakt si myslis, ze ked maju take dlhy vid. pozri si co davali na fb linky o ich zadlazenosti ze este aj nam vratia peniaze za clenstva? To pochybujem!!

Lemona

Snad ano, inak nech si ma nezelaju! Za posledne dni ma uz pekne nahnevali a stale hnevaju tym, ze nevedia povedat pravdu a ze stale len zavadzaju. Uz dnes vyhodili na FB ze nejde ani bazen, ze teplota vody je nizka na kupanie. Za co teda platime? Za taketo sluzby, bude nam to aspon preplatene? Co myslite? :////

Terez1989

Takže ani stroje a ani teplá voda nejde hej? No nič, to teda nejdem ani riešiť, také fitko nepotrebujem..Väčšinu času trávim na cardio, keď chodím do fitka..Snáď Vám to teda vyriešia a neprídete o svoje peniaze

Petrolka

Terez tak lepsie bude asi ked pockas aby si zbytocne neprisla o svoje peniaze, kedze teraz to tam maju take dost divoke..Dnes som tam bola, ako otvorene maju, ale iba tak ze cardio ziadne nejde a ani tepla voda..Takze som si odcvicila iba nejake cviky a bohuzial cardio som si nemala kde, tak pojdem asi von si zabehat..A sprcha je iba pre otuzilcov:/

Terez1989

Baby to fitko som si aj pozerala, rozmýšľala som, že by bolo ideálne pre mňa, keďže kúsok od neho aj bývam..Lenže teraz keď majú takéto problémy, tak neviem, asi ešte počkať a nekupovať si teraz členstvo u nich,že?..Predsa len 800€ je 800€..A ako fungujú teraz, sú zatvorený keď majú takéto problémy so strojmi?

LadyMima

Nič vážne Petronelka? Tak to si asi nevidela čo dal Relaxx na fb stránku a potom následne čo sa písalo aj na fb stránke BEC. Mám podozrenie že toto fitko sa snaží len pekne okradnúť svojich klientov a zverencov, kedze stale ich lakaju aby si kupili clenstvo aj na dalsi rok