Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fitko Bratislava

Príspevok v téme: Fitko Bratislava
Basca

Zdravim ludia dobrej vole :)

chcela by som sa spytat na najlepsie fitko v BA, aj pre zaciatocnikov a hlavne: je tu niekto, kto by to chcel podstupit so mnou? :) popripade by ma nieco naucil v cviceni vo fitku.

ak by mal niekto zaujem, tak mi napiste na mail: havana.cosette@gmail.com alebo aj sem.

som baba a mam 21 rokov :)

Lemona

LadyMima aj keby mali snahu sa s nimi dohodnut myslim ze uz maju vopred prehrate!!!Kto by chcel takych podnajomnikov a klamarov ktory sa len zadlzuju kade tade!!Ak sa aj snazia tak podla mojho nazoru neuspeju..Pocula som a aj o tom pisali ze by sa tam malo nastahovat nejake ine fitko, ale co je na tom pravdy, este ani srnka netusi...:-)

LadyMima

Nejaké nové informácie máte niekto ohľadom situácie Body fitka a ich snahe sa dohodnúť s majiteľom relaxxu? Neviete ako to vyzerá? Neviete či tam nepôjde nejaké iné fitko namiesto nich?

Terez1989

A kto by nebojoval?? Myslím že všetci by trvali na tom aby im vrátili peniaze alebo aby ich aspoň nejako odškodnili. Veď to že ani oni chudáci nemajú kde cvičiť, nič im iné nezostáva iba si buď zaplatiť nejaké iné fitko na mesiac alebo nechodiť cvičiť, poprípade chodiť von alebo nejakú inú alternatívu vymyslieť..

Tehgel

to ti bohuzial neviem povedat,kedze som tam nikdy nechodil,ale urcite budem tiez zistovat kedze si musim najst nejake nove fitko z dovodu toho zatvorenia:/..ja som bol zvyknuty chodit do fitka 5x do tyzdna a z toho jeden den som chodieval len plavat...teraz sa trosku obavam toho ci vobec take nejake fitko este najdem..:/..ak pozistujem nejake info,tak ti pisem

Lill

Ahoj, zaujímalo by ma ako to tam chodí? Ako sa stať členom a pod.. No o BEC som tiež počula a aj o tom, ako je to teraz. Hľadám nejaké fitko, kde si budem môcť chodiť začvičiť tak 3-4x do týždňa, len tak pre radosť.

Lemona

Terez vdaka za link, citala som vsetko aj tie komentare. Uplne chapem tych ludi co tam pisu. Tiez by som bojovala za svoje peniaze!! Nie je to par eur, 800€ je dost velka ciastka!! Ale v podstate su v skode aj ludia ktory mali na tento rok zaplatene lebo tento mesiac nemaju kde cvicit, ci ako to je?

Tehgel

Lill cawko,co ohladom tychto fitiek potrebujes vediet?co sa tyka mna tak som dobre skusenosti mal uz zo zatvorenym a tu spominanym BEC..kedze toto fitko bolo v dobrej lokalite,dalo sa tam vzdy bez problemov zaparkovat..teraz tiez neviem co budem robit,kedze na december som mal este zaplatene a uz nemam kde chodit:(

Lill

Ahoj, vedeli by ste mi niečo povedať o fitkach ako je fitinn a fit up? Alebo poradit nejake dobre fitko v BA? Pripadne jde mate dobre skusenosti :)

Terez1989

Lemona toto je ten článok: www.pluska.sk
Prečítaj si, zaujímavé sú aj komentáre tých ľudí, vidno že sú riadne nabrúsený na BEC!

Lemona

Ten prvy clanok kde najdem prosim ta? Akosi ho tam neviem najst:/ Iba ten druhy som nasla a ten som si aj precitala ale zaujima ma co pisu aj v tom prvom. Budem rada ak mi sem hodis link. Vdaka:-)