Ako uspesne otehotniet

matriska

DARINIK

Dakujem, zato ako si mi to napisala, aby som to bez problemov pochopila, cize na nejaky casovy nazvem to, ze horizont nema zmysel sa spoliehat nejako uplne :)

rastlinocka

netreba niekedy robiť unáhlené závery, hlavne sa tým problémom treba zaoberať a hľadať z neho cestu von, vždy je nejaká cesta a netreba to hlavne vzdávať :)

Darinik

je to rôzne, nedá sa to povedať, že kedy očakávať, ja som tiež nevedela kedy to príde a či vôbec a vďaka Femibionu to prišlo, čo som rada a veľmi vďačná, no hlavne sa treba obrniť trpezlivosťou :)

e-Terapia

Prečítajte si tento článok, je primárne písaný pre ženy, ktoré idú podstúpiť umelé oplodnenie ale vystihuje všetko, či treba poradiť každej žene, ktorá plánuje tehotenstvo. -odkaz odstránený-
Držím palce nech otehotniete bez problémov a nech je dieťatko zdravé!

dievocka

odhadnúť sa to nedá ani náhodou, pretože niekomu môže chýbať viaqc vitamínov, čiže to môže trvať dlhšiu dobu, u niekoho kratšie, treba len vyčkať, pri tomto sa oplatí trénovať svoju trpezlivosť :)

matriska

DARINIK

Po takejto dobe? To si musela mat aj ty aj muz velku radost, co? Chcela som vediet, ze ci sa da nejako odhadnut, ze kedy to cakat, ale asi je to celkom nezmysel :)

spilba

To hej, len niekto to môže brať vtieravo alebo, že otravujem chápeš a to by som nechcela.
Ja len som chcela radu od skúsenejších, aby som neurobila nejaké chyby, čo by ma mohli neskôr mrzieť.

spilba

Jasné, už mi je to celkovo jasnejšie. Ja som nevedela, že jak to je.

Preto som rada, že takto ste mi to obe objasnili, ja v niektorých veciach som úplny amatér a toto je tiež jedna z nich. Preto som myslela, že radšej sa opýtam.

Darinik

matriska prirodzene, že je to u každej z nás iné. My sme sa sedem mesiacov snažili potom som už bola zúfalá, už som nevedela čo a ako, ako si pomôcť, čo robiť. Začala som si preto zisťovať viac o tom, čo by mi mohlo pomôcť a podobné veci okolo toho. Dozvedela som sa o vitamínoch, o ktorých jamicka písala. Nasadila som si ich a necelé tri mesiace to bolo, kým som videla na teste dve čiarky. Najskôr som ani neverila, ale uverila som, keď mi ich aj ďalší test ukázal.