Ako uspesne otehotniet

norikka

Vies ako to ja prajem kazdej zene, co sa chce stat mamickou? Lebo viem ake to je, ked sa nedari, ked chces a nejde to, aj u nas bol isty cas taky problem, no nastastie sa to vsetko dobre skoncilo a som mamickou. Len tiez ma to stalo niekolko preplakanych noci, co som si myslela, ze uz to nedam, ze to nezvladnem, ze nebudem moct byt a pozri :))

2miriamma

veronika, keď čítam, čo si písala, tak mi to pripomína môjho brata a jeho ženu, oni sa dlho snažili o dieťa, napokon sa podarilo, aj keď samozrejme nie hneď ale začala užívať Femibion a pár mesiacov na to sa dozvedela, že je tehotná, mňa to tak veľmi potešilo, veľmi som im to priala, chcela som byť tetou a aj sa mi to splnilo, drobček je zdravý a silný :P

modroocka333

test uz si si hadam urobila. nenapinaj nas tu a povedz nam ze ako dopadol ked som si precitala komentar od teba az zimomriavky po rukach. je to skvele. ten pocit ked zbadas na teste dve ciarky a zrazu sa tesis. motyle v bruchu. mozno v hlave trosku chaos. ale to vsetko k tomu patri.

Veronika879

Mám dobrú správu. Mesiačiky mi neprišli, niekto by mal z toho hlavu v smútku, ale ja sa z toho teším, ale ešte som si nerobila test, čiže ešte neviem, ale pôjdem si zajtra kúpiť a uvidíme. Ale už to, že mi mešká, tak z toho sa teším, ale samozrejme, že nechcem sa nejako predčasne tešiť :)

zandriara

jamicka, mne sa jezia chlpy, ked pocujem a citam o pestrej strave, mamka ta mi tolko dohovarala aby som jedla vsetku zeleninu, vsetko ovocie a orechy a neviem co vsetko a mna uz len pri tej myslienke nadrapuje, proste v strave mam svoje navyky, jem co mam rada a ked nieco rada nemam tak to nebudem do seba pchat nasilu len aby som vitaminy mala, ked ich viem dat telu aj inak :)

jamicka

Ako som ti už písala, je to tvoj postoj a tvoj názor.

Ja som vďačná za vitamíny, ktoré obsahuje, ktoré mi chýbali, ja mám všeobecne už dlho problém s pestrou stravou, čiže pre mňa toto bolo riešením a dobrým. To, že tebe sa to nepáči to je tvoj pohľad :)

Chéri

Veronika potom daj vedieť o sebe, ako sa máš, či ste nejako pokročili ako to u vás je :)
To je tiež dosť podstatné aký máš ty z toho pocit aj ako sa celkovo cítiš, prajem ti veľa energie :)