Imunita

Jovanka

pre mna bolo hrozne fajn tahom posilnenie imunity u mna, deti aj starkych tenoros pastilky (pharmaselect) a tento rok sme od septembra bez nachladnutia aj chripky zatial takze funguje a zda sa ze nakopol

imunax

Ja na posilnenie imunitu užívam doplnky Imunax, koré sú na prírodnej báze a maju na môj zdravotný stav naozaj vznikajúce účinky. Vrelo odporúčam. Pre viac info link: imunax.sk

bojla

Imunitu má narušenú už pomaly každý človek. Tiež som z tých šťastlivcov. Ale našťastie som si s ňou po rokoch trápenia poradila. Dala som sa na enzýmy, aj keď zo začiatku som o nich pochybovala, ale dnes už nie. Začala som brať wobenzym a moje zdravie a imunita začali konečne spolu ruka v ruke ísť tou správnou cestou. Takže ak môžeš určite do liečby enzýmami choď.

mala_sovicka

s enzymami mam skusenosti, dokonca viaceri v nasej rodine :) mne pomohli zivocisne enzymy postavit sa na nohy a dostat ma z akeho kolvek zdravotneho problemu. Takze urcite to stoji za to ich vyskusat.

niceperson

zelenina, ovocie su v mojom jedalnicku na prvom mieste. a doplnam ich enzymamy - konkretne beriem wobenzym. beriem ho asi rok a citim zlepsenie o dost oproti minulosti - byvala som dost casto chorlava.

olgicaolga

U mna je problem s imunitou uz niekolkorocny a nie a nie ju dat do poriadku. Moj jedalnicek je predovsetkym zelenina a ovocie, ale ani to nestaci. Normalne mam pocit, ze nie som normalna ked sa neviem z takehoto problemu dostat. Myslela som, ze to bude jednoduchsie ale evidentne nie :/ budem musiet zacat hladat aj ine sposoby ako ju postavit na nohy. Rozmyslala som aj nad enzymami len som si nie moc ista nimi, nemate s nimi skusenosti?

ester851

snazila som sa to potom vysvetlit a neviem nemam titul aby som vedela ze je to vazne nejake ochorenie ale ver mi ze je to dost neprijemne ked vyjdes z domu von a len 20 minut smrkas aby ti z nosa nevyseli cencule potom zase prides niekede do tepla a zase len 20 minut nerobis nic ine lebo smrkas u nas doma sme to nazvali prechodna chripka 3 roky som sa toho sakra nemohla zbavit a lekar mi nato povedal iba zvysit imunitu zvysit imunitu tak som sa cpala ovocim ako frutarian a aj tak sa to vracalo a konecne som nasla nieco po com nechodim iba obsypana servitkami celu zimu a mozem sa normalne nadychnut tak prepac ze chce clovek cloveku poradit nie vsetko sa toci okolo biznisu ja vravim ze to beriem odtial ak to mat nebudu budem si hladat proste nieco ine...

trojklanný

ester851 prosím ťa vysvetli mi pojem ,,prechodná chrípka", takéto vírusové ochorenie totiž nepoznám...
A zas tie skvelé hypertextové odkazy na shopy!!! Máte slabý obrat vo vašom biznise, tak tu ponúkate svoje prípravky, preparáty alebo nejaké životabudiče, omladzovače, všelieky???

ester851

u mna naprikald zaberajú caje stale a z biocare este zvycajne beriem toto -odkaz odstránený- velmi silno odporucam na zimu tie kvapky z byliniek stale ked sa ochladi a dost mi pomohli hlavne pri prechodnej chripke ked pridem zo zimneho prostredia do tepleho a naopak, je to zlato...

Janka8374

Ahojte :-) Na posilnenie imunity môžem odporučiť bylinnú zmes z bylín Tulsi a Kutki, môj manžel ju užíva proti alergii a postupne sa mu podarilo aj úplne vysadiť lieky -odkaz odstránený- :-)