Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Imunita

ninulienka789

ahojte chcem sa spýtať môžem brať wobenzym na zvýšenie imunity po ovčích kiahňach? máte niekto skúsenosť? poprípade čím si zvyšiť imunitu? akurát som domaródovala s kiahnami po 3 týždnoch a chcela by som sa dať doporiadku dakujeeem :)

syslik740

pytal som sa aj bratranca lekara ci nema s profizymom nejake skusenosti ci ho mam vobec zacat brat a povedal ze pokial mam oslabenu imunitu tak najlepsi sposob ako sa z toho dostat je samozrejme zelenina, ovocie ale v kombinacii s profizymom

stevo00

kedze sa profizym davkuje dvakrat za den tak preto to balenie tolko dni vydrzi :) ale takto sa davkuje len na imunitu, ked uz je clovek chory alebo po operacii tak tam sa berie viac kapsul za den :)

petraska97022

yvana67R ja osobne si myslim, ze wobenzym je len zbytocne predrazeny. Ja uz rok uzivam profizym a mozem ti povedat, ze som doposial chora nebola. Profizym ma rovnake ucinky a je lacnejsi.. Uziva sa dvakrat za den jedna kapsula, avsak pri nejakych akutnejsich stavoch sa berie castejsie :)

prosim vas poveste mi napriklad mala som neska krami a zajtra uz nemam ta kedi som ostala tehodna pret menzes alebo po menzes ?

Kedi som ostala tehodna mala som menzes ta po menzes alebo pret menzes ?