Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som strasne malicka, co s tym?

Príspevok v téme: Som strasne malicka, co s tym?
malinqa

Ahojte vsetci...chcem sa vás len spýtat, či neviete niekto, co mam spravit preto, aby som bola aspon o trosicku vyssia....ide o to, ze meriam len 150cm a vazim od 50-55kg...som trosicku plnsia a co je moj velky problem je, ze mam velke prsia a kratke nohy, vyzera to (podla mna) hrozne. Poradte mi prosim vas nejakej cviky alebo nieco a este, aby som dodala mam 18 rokov. Da sa s tym nieco spravit???

malinqa

a inak, velmi by ma zaujimalo, co si o tom myslia niektori chlapi...ci daju prednost babe s dlhymi nohami alebo takym malickym jak sme my :P

malinqa

sweet_berry a ostatne super baby....toto pocuvam cely zivot, co je male to je mile, pekne, zlatucke....ale obcas, ked vidim tie baby s kraaasnymi a dlhymi nohami, tak mi je tak smutno z toho....aj ja by som strasne xcela merat aspon tych 155-165cm...lenze to je taaaake tazke baby...a s tym nic nenarobim, lebo uz mam 18 rokov a neviem ci mam vobec nejaku sancu narast :P

elablue

Malinqa sak to je super ked ma mala baba vysokeho chalana, sa citi ako jeho princezna.Ja mam 157cm a priatel 190cm a neni ziadny problem.

jefima

moja 20r.dcéra má 146cm.Vyrovnáva sa s tým pomaly ale občas sa nám to podarí aj s úsmevom.Mala dvoch kamarátov,ktorí boli vysokí.Mne sa to veľmi páčilo.

aljoska

Ahoj malinqa.Ak ta to poteší ja mám iba 152 cm a vobec mi to nejako nevadí.Akurát tak v obchode ak nedočiahnem na regál.Nikdy som sa nejako pre to netrápila kolko meriam.A váhu mám teraz takú ako ty a som celkom spokojná.Tak nech žijú malé žienky.

Summer_

Jeej baby teraz som uplne spokojna .. ja som si vzdy myslela ze aka som mala a ze by som chcela merat viacej ale jak vas tak pocuvam som rada ze mam 160cm... ale aj tych vasich 150 ma svoje caro a hlavne pri tych 2m vysokch chalanoch :D

tinusska

no jasna.. cislo uctu... kludne posli...

P.S. ale ak chces fakt poslat, tak to ti dam radsej skutocne... cha cha :)