Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som strasne malicka, co s tym?

Príspevok v téme: Som strasne malicka, co s tym?
malinqa

Ahojte vsetci...chcem sa vás len spýtat, či neviete niekto, co mam spravit preto, aby som bola aspon o trosicku vyssia....ide o to, ze meriam len 150cm a vazim od 50-55kg...som trosicku plnsia a co je moj velky problem je, ze mam velke prsia a kratke nohy, vyzera to (podla mna) hrozne. Poradte mi prosim vas nejakej cviky alebo nieco a este, aby som dodala mam 18 rokov. Da sa s tym nieco spravit???

malinqa

mifor myslis, ze je to dobry napad????
nebojis sa toho??? ja som to raz videla v telke jak to robili jednej cinanke a nevyzalo to moc dobre...ale je to na tebe...dufam, ze operacia dobre dopadne ;) potom daj vediet co a jak sa citis oki??? :)
a tinusska...viem si to predstavit, mne to robil ten xalan tiez, hlavne ked ma zdvihol na ruky jak svoju nevestu :D a aj pri objimani, citila som sa tak bezpecne a prijemne :)))

mifor

Ahoj, ja mám Turnerov syndróm, preto meriam len 145 cm. Plánujem si dať predĺžiť nohy. Pomocou tohto zákroku sa dá "vyrásť" asi o 10 cm.

tinusska

hej, mne sa strasne pacilo ked sa na nas zasmiali... hlavne mojej vtedy asi 75 rocnej babke sa to velmi pacilo... keby si to len skusila ake je to zlatunke... terajsi moj priatel ma si 165 cm, je to sice hlavne pri bozkoch praktickejsie, ale to natahovanie bolo zaujimave.. a kedze bol aj pevnejsi, chytil ma pod pazuchy, alebo za pas a zdvihol si ma... len treba vyskusat... to je zazitok...

malinqa

inak tinusska, zabudla som ti povedat, ze ta strasne obdivujem v tom, ze si sa s nim dala do kopy a bolo ti jedno, kto si co o vas mysli :o))))

malinqa

coze? to nemyslis vazne....moj druhy problem je prave v tom, ze ta vyska mi brani sa zalubit do 2m xalanov....asi pred polrokom sa do mna zalubil xalan, ktory mal 2m 5cm...nemohla som s nim xodit prave kvoli jeho vyske....bolo mi to strasne neprijemne, tie pohlady tych ludi a tak...

malinqa

to je super, ja tiez robim cosi take, jem vsetko, na co mam chut, ale veelmi malinko a jem castejsie. Na sladke uz nemam tak moc chut jak predtym, ale ked ma to chyti, tak si dam...no nastastie v mojom zaludku v poslednej dobe neni vela miesta...takze aj z toho si dam dost malo....a teraz sa chystam behat.... :)

tinusska

ha a este sranda bola, ked som asi pred 2 rokmi mala priatela, tak som mala asi 53 kg a moj priatel mal 2m a 100 kg... to bolo inak komicke.... nosil ma na rukach...

tinusska

ja mam stale pred ocami spoluziacku zo SŠ, ta bola mensia odo mna, ale chudunka, a na nej sedelo vsetko krasne, aj ked skratene... A hlavne kratke sukienky... krasne nohy... zavidim jej stale... ale aj ja taka budem!!! hadam... :-)

tinusska

ja si musim sama sebe nadat aby som cvicila, "sama sebe musim povymyvat mozog" a ide to.. to ja tiez nedodrzim ziadnu dietu, preto si robim vlastny jedalnicek, kt. tak na 99% dodrzim...

malinqa

tak to je vazne sila tinusska :D mne ziadne gate dobre nesedia....prave preto, ze ked si oblecien nejake gate (moja velkost je 27), tak su mi tie gate taaake dlhe, ze ked si ix skratim, tak to strati nema potom ten smrnc....co mi je velakrat dost luto