Ahojte vsetci...chcem sa vás len spýtat, či neviete niekto, co mam spravit preto, aby som bola aspon o trosicku vyssia....ide o to, ze meriam len 150cm a vazim od 50-55kg...som trosicku plnsia a co je moj velky problem je, ze mam velke prsia a kratke nohy, vyzera to (podla mna) hrozne. Poradte mi prosim vas nejakej cviky alebo nieco a este, aby som dodala mam 18 rokov. Da sa s tym nieco spravit???
Som strasne malicka, co s tym?
netrap sa....vazne....ja som tiez malicka..meriam 158 cm...niekedy ma to trosku trapilo, lebo skoro vsetky moje kamosky boli zirafy..chi chi...ale to ked som bola pubertacka...teraz som vlastne rada, ze som taka malinka...niektori chalani prave taketo lubia..lebo male je mile, obratne, sikovne, lahucke jak pierko....moj chlapec lubi malicke...mam kamosku, ktora meria 152cm a tiez z toho nema komplexy...super vyzera...naozaj...nezufaj si...lebo je to zbytocne...a tes sa, ze si mozes dovolit aj tie najvyssie podpatky a nevyzeras ako stoziar
baby dakujem vam vsetkym velmi pekne za vase rady a nazory ani si neviete predstavit ako velmi ste ma potesili :o))) a som rada, ze ste sa mi snazili pomoct velmi sa z toho tesim :o))) DAKUJEEEEEEEM cmuuuq
Moja ani nevies kolko chalanov by ta isto chcelo...A okrem toho vyska je dana geneticky a rast podporuje spanok pretoze v lahu je takmer nulovy tlak na kosti.
jama to vazne???? urcite to vyskusam, kiez by si mala pravdu :)))) velmi pekne ti dakujem, vyskusam to a uvidim ci to funguje..este jedna otazocka....skade to vies? z vlastnej skusenosti??? alebo od nejakyx namyx??? :P aj tak dakujem, ze si mi dala novu nadej :)
malinqa ahoj ja ti určite pomožem, ty potrbuješ oddialiť stavce na chrbticy, tak možeš vyrásť aj možno 4cm,, ak budeš trpezlivá,,ked budeš v posteli tak sa vytahuj,, nohy tahaj od tela čo najdalej a ruky tiež akoby si sa chcela rozpoliť,je to aj dobrý cvik na chrbticu,,,,, musíš to dlhšie, za týžden rozdiel neuvidíš,,si mladá,, to dáš
neboj,,,
S vkusom chlapov je to asi individualne vo vsetkom, nemate ten pocit? :) Jednemu sa paci vymakane brusko, iny si rad pohladka "makucke", jeden ma rad velke prsia, dalsiemu stacia male...takze s tou vyskou je to tiez asi tak :) Baby, ved my sme take iste :) Btw, myslim, ze ked sa clovek zamiluje, tak ide bokom vyska aj proporcie...ked milujes, nie je co riesit :)
Suhlasim, lebo taki priemerne vysoki chalani nechce vysoke baby uz lôen kvoli tomu, ze by sa pri nich necitili dobre, nie je to pre nich take sexi ked je o nich vyssia o hlavu.
inak baby pocula som, ze chlapi maju radsej nizsie baby jak vysoke, je to pravda???? pokial viem, tak baby, ktore maju nad 170cm maju krasne dlhe nohy a tie chlapi priam zboznuju :P (ako oni sami hovoria):P
Ale ... kazda sme krasna taka aka sme!
Stale sa mi viac paci 150cm baba ako daka 180cm... to je uz na mna moc :D Takze ja osobne by som bola radsej malinka ako "zirafa"...
Ale vsetko ma svoje caro take baby mozu byt napr. modelky :D ´
Ale u mna je naj vyska pre babu aj tak okolo 168cm...