Som strasne malicka, co s tym?

Príspevok v téme: Som strasne malicka, co s tym?
malinqa

Ahojte vsetci...chcem sa vás len spýtat, či neviete niekto, co mam spravit preto, aby som bola aspon o trosicku vyssia....ide o to, ze meriam len 150cm a vazim od 50-55kg...som trosicku plnsia a co je moj velky problem je, ze mam velke prsia a kratke nohy, vyzera to (podla mna) hrozne. Poradte mi prosim vas nejakej cviky alebo nieco a este, aby som dodala mam 18 rokov. Da sa s tym nieco spravit???

tinusska

dievca, skus to, zo zaciatku mozno budes vnimat tie pohlady, ale ked ho budes lubit, budes mat oci len pre neho, a nie pre ludi naokolo..

malinqa

no chodim este do skoly...na strednu .)) preco??? a chodievas na pokec??? dam ti moj nick alebo mail a tak si pokecame ak chces, lebo nemusi kazdy vediet, kde byvam heh :D

malinqa

nj Kofola, nie je co riesit xi :D
ale vazne....mam jedneho kamarata a on ma 2m 3cm....a jej priatelka meria jak ja a poviem ti....je to strasne haluzny pohlad na nich, ale ked sa lubi, tak ako hovoris nie je co riesit :P najhorsie na tom je, ze ja som to nedokazala....mne nebolo vsetko jedno, hlavne reakcie ludi...preto klobuk dolu pred takymi supa babami jak si ty :))

tinusska

ja som si vzdy hovorievala, ze potrebujem vysokeho chalana, bo ak nie, nase deti budu trpazlici.... a ako som dopadla.. ale ked milujes, nie je co riesit :)

malinqa

tinusska...mas uuplnu pravdu...lenze ja som na to nemala odvahu...a teraz si naopak ja neviem najst "rovnocenneho" partnera...vzdy po mne isli vysoki chalani okolo 180cm-2m...a v mojom je pravda, co sa hovori, ze vysoki chalani idu po malickych babach :DDD

tinusska

no ved a to bolo na tom take krasne... konecne som ako keby lietala... no a tento terajsi partner je pravy opak, mensi a chudunky.... vyhoda je takeho "rovnocenneho" partnera taka, ze aj ked stojime oproti sebe, mame hlavy pri sebe a citim jeho dych... vsetko ma svoje plusy a minusy...