Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Seriozna zoznamka na nete.....skúsenosti

Príspevok v téme: Seriozna zoznamka na nete.....skúsenosti
[zruseny35]

Mám osobnu skusenosť so "serioznou zoznamkou" cez internet (Partner na úrovni )
Pod tým "seriozna" a "naroky na partnera " :
-patria profily aj mužov ktorý pracujú ako murári alebo aj nezamestnaní muži
- alebo muži čo nehladaju vzťah ale "..."
- 2h vyplnovanie vlastneho profilu cez nejaku psychologicku analýzu
-človeku "vygenerujú " potencionálne podobného partnera cez vaáš vyplnený psychologický profil,ale ked si tam človek zadal " do 50km od miesta bydliska",prišlo mi kopec mužov až z opačneho konca republiky.
-registrácia zdarma je naozaj len registrácia.Fotky v profiloch sa prezerať nedaju ani odoslať správy nemožete,takže si človek musí zaplatiť "zakladnu taxu"=AKCIU cca 11e /3mesiace.Problem je,že to treba vyplatiť cez číslo platobnej karty-čiže sa to automaticky strhne-ale aj po tých troch mesiacoch !Ale už v plnej sume (už za 23e na mesiac).Nefunguje to ako na Pokeci-cca 1.9e za mesiac PLUSka,a ked čas vyprší ,už vám tie vyhody len vezmu ale nestrhavaju automaticky nadalej z kreditu .
Chcela som to dat zrušiť a zavolať im ,ale je tam kontakt len do Nemecka (nemecke číslo ) Zmluva je dlhá na 4 A,a asi mi chýbaju 3 tituly aby bola vobec zrozumitelná.
Už viac ako rok tam však nechodím,a vymazať profil sa nedá.Neustále mi vsak chodia od nich meily (ako spam) ,upozornenia aby som si dala do profilu fotku,a ako si do 3 mesiacov najdem partnera.
Ako sa toho zbaviť ? Pošlu na mna exekutora? -koli neutálemu strhavaniu z učtu som si dala vymeniť bankomatovu kartu (pre jej číslo,ktore tam treba pri "akci" /zaktivovaní profilu vpísať ).

0vecka

Mesačný princ a na co si mam davit pozor? to akoze ma v nepozorovanej xvili hmm co mi moze vlastne urobit ked ho budem mat za primitiva??

inak nechapem tejto logike sa teraz tu budeme hrat ze ono je vlastne jedno ci je clovek professor/vedec lekar alebo pomocny robotnik ono tie sance najst medzi nimi inteligentnych jedincov su rovnake??

to je ako keby si zobral bezcov dajme tomu z druhej ligy a ludi ktory prepadli z telesnej a niekto by povedal ze sportovci si o seba vela myslia ale ti invalidi ich hocikedy v behu strcia do vrecka...

a ja ked poviem ok mozno ze tak 0,01 promile z tych nebezcov by predbehli toho bezca ale 99% by si ani nepiplo...a tak je to s tymi murarmi akurat sa hrame na to ze sme vsetci rovnocenny co je blbost...

Mesačný princ

0vecka - ,,akoze sorrac ale ty budes pravdepodobne tiez velmi chytri ked ti pride klasicky murar ako inteligentny clovek,,

Akože nič v zlom ale IQ sa nemeria počtom titulov či zamestnaním, aké človek vykonáva. Možno je ,,klasický murár,, oveľa inteligentnejší,, ako ty, čo ty vieš? Nemôžeš takto ľudí škatuľkovať, teda môžeš, ale ja by som si na toto dával pozor na tvojom mieste.

0vecka

Baran akoze ja som zenaty ale ok... inak ty tiez s tvojimi nazormi ze murari su rovako chytri ako akademici... a preco by som nenapisal ze cela moja rodina ma titul ked je to pravda?? akoze sorrac ale ty budes pravdepodobne tiez velmi chytri ked ti pride klasicky murar ako inteligentny clovek

Baran

Tolko primitivnosti v jednej osobe...mozes mat aj 5 titulov aj tak si musis hladat vztah na internete.Kto by ta chcel s tvojim nazorom?My name cela rodina titul....Dnes už moze mat vysoku skolu jazdy tupec ktory ma trosku penazi....sortovat ludi s titulom a bez....teba by ani ten murar nechcel ...nestastnicka...

[zruseny35]

vidím,že ten murár vam všetkým "padol do oka " :D
Pod tým seriozna,som dúfala,že tam budú SŠ a VS ludia,že tam naozaj niekto bude hladat važny vzťah -mnohy maju v profile "nezávezne" alebo "nechcu žiadne deti"
A stretla som sa s jedným za 2 týždne,lebo bol aktívny.Zial nechcel nič len "parťáčku do hotelových izieb ,ktore v okolí pozná -ešte aj vymenoval .A to bol rozvedený tatko, s neporiadnou ex ,ktorá nevie čo je to byt matka.Ten druhý sa radšej ani nestretol.On si chcel toho polroka písať-navrhol to sám.Akože do Vianoc som mala čakať na tu kavu "zoči-voči" ? :)
A vadí mi ,že sa FAKT nedá odhlasiť si konto z tej zoznamky-zmeniť kartu mi poradili v banke!

zaujimave5

A este to pre zamyslenie otocim z inej strany - ak by sa jej ozvali 2 muzi s rovnakym iq, rovnakym prijmom a rovnakymi ostatnymi vlastnostami len s rozdielom ze jeden ma VS a robi v kancly ako manazer prehadzovania papierov z jednej kopy na druhu, a druhy robi ako murar, koho by si vybrala? :)

zaujimave5

Co sa tyka tych praktickych rozdielov samozrejme nemam na mysli cinnosti suvisiace s profesiou. Murar napriklad asi nebude vediet spravit tabulku v excely pretoze to asi nikdy nerobil aj ked po 5minutovom zauceni by to zvladal aj on

zaujimave5

No ja osobne mam technicku VS a v rodine su tiez vacsinou VS vratane VS ucitelov, manualne nepracuje nikto... Ale som do toho zainteresovany hlavne z principu ako tu niekto kastuje ludi a navyse je este dost mozno aj sam len nula. A ohanat sa IQ je podla mna uplne falosny argument, len taky alibizmus a zastierka, pretoze dost pravdepodobne nejde ani tak o IQ ako skor vylozene len o postavenie a nejaku pseudoprestiz ktoru urcuju prave media a reklamy. Ja som presvedceny ze rovnako by aj sympatickeho a inteligentneho cloveka odmietla po tom co by zistila ze pracuje ako murar, samozrejme je to spekulacia ale z toho opovrhujuceho tonu akym sa v tejto veci vyjadrila je to dost pravdepodobne. Ak by jej islo skutocne prave o IQ tak by definovala svoje poziadavky inak, napr. ze hlada sachistu s ELO 2000+ alebo absolventa MFF ci clena Mensa. :) Ja som presvedceny ze prakticky rozdiel, nie nejaky tabulkovy ale pozorovatelny v rieseni problemov realneho zivota, je medzi priemernym murarom a priemernym absolventom VS v SR zanedbatelny.

0vecka

2 zaujimave5 ja neviem ty si asi nejako osobne zainteresovany/a bud sam nemas skolu alebo mas mozno partnera alebo ineho blizkeho cloveka... my sme napr v rodine vsetci s titulom nieze by to bolo dolezite moj tatko si robi cely barak sam je manualne zrucny ale v zivote by to nesiel robit ako profik prave kvoli tomu ze by mal inteligentnych kolegov... mozem ma tuzhadzovat ako xces ale je fakt ze medzi murarmi mas nizsie priemerne iq ako medzi akademikmi... vymurovat nieco vie kazdy zdravy clovek co ma trosku treningu ale vystudovat nie....

zaujimave5

To si robis srandu ci to myslis fakt vazne, alebo mas nejaky komplex z manualne pracujucich? A este ti poviem ze poznam niekolko ludi ktori su nadpriemerne mentalne sikovni a zvladli by hociaku technicku VS len museli ist robit manualne pretoze boli z chudobnych rodin a naopak poznam aj VS absolventov uplnych neschopakov... tak co teraz? Zijete poniektori fakt v nazorovo uplne zabednenom svete...