Prosím vyskúšal niekto samozľupovacie ponožky na nohy? Ako to funguje ? Mám otrasné päty a chcela by som to vyskúšať.
Ako fungujú samozlupovacie ponožky?
To naozaj ? Idem na to kuknuť, lebo ja mam nenormalne problem s týmto tu. A je v tom dajaký rozdiel? Teda v tom či su s papajou , alebo so slimákom ? Dajte tip kto to skúšal!!!!!
Vyskúšala som všetky druhy - bola som zvedavá. Mám tri deti a času málo, na pedikuru alebo kozmetiku absolutne nemám čas - kedy?
Sa mi podarilo tak , že najskor som dala samozlupovacie ponožky s tou papajou a potom keď sa mi olupala pokožka , tak ako mi poradili som aplikovala po 14 dňoch ty so slimačím extraktom - od tej doby používám len tieto - výborná vec !!! Šetrí čas !!!
Ja som si kupila samozlupovacie ponozky ze vyskusam na dovolenke lebo jasne ze som tomu neverila :-) , ako prve dni sa nic nedialo tak som sa len utvrdila ze klasika hlupost no a druha polovica dovolenky pomoooc to kde sa vzalo tolko stvrdnutej koze na mojich nohach :-) :-) fakt supa vec !! Dlho ma tak nic neprekvapilo ako samozlupovacie ponozky , suhlasim funguje to presne tak ako pisu v navode :-) :-) :-)
Aj ja som si ich nedávno odskúšala, je pravda že niečo také som skúšala prvý krát. Som diabetička a nemôžem hoci čo. S chodidlami mám problémy už dva roky. Musím povedať, že keď sa ta pokožka začne šúpať a vo veľkom - treba to robiť teraz , pretože si to neviem predstaviť v lete v sandáloch. Ale inak spokojnosť bola, výrobok fungoval presne ako popisovali.
Pre všetkých čo neveria. Dajú sa kúpiť aj na Slovensku, stačí zadať do vyhľadávača.
Ano možeš si zakupiť aj samozlupovacie ponožky pre mužov Purederm Samozlupovacie ponožky na nohy č.40 - 45 tie ti isto budu , moju manželovi kupujem a su mu dobre :-)
Prosím Vás veľmi ma to zaujalo a existuje niečo také aj pre mužov a v čísle 43?
Skusila som a bola som potešená, že niečo čo ozaj funguje. Aj ked každy den som sledovala že kedy sa to spusti ale prislo to na 3 deň, a super spokojnost
No to by sa mi teraz zišlo. Som v 8 mesiaci a mám také brucho, že sa ani nezohnem, samozrejme päty úplná katastrofa!!!! Na pedikúru by som do mesta ani nedošla, možno vyskúšam - nech som pekná na deň D.
Čoooo? O tom som ešte nepočula !!