Prosím vyskúšal niekto samozľupovacie ponožky na nohy? Ako to funguje ? Mám otrasné päty a chcela by som to vyskúšať.
Ako fungujú samozlupovacie ponožky?
co to je zac akoze?
tereza, veď vidno, že si tieto reklamné komentáre písal niekto sám
Myslíte, že to aj také otlaky a veľmi stvrdnuté päty dá doporiadku ?
Prosím a to na akom princípe funguje?
Ja som bola v šoku, že mi to olúpalo aj miesta medzi prstami a pokožku som mala celkom jemnučkú . Takže Kaya určite odskúšaj, šak treba si urobiť názor.
Ahojte :-) chcela by som vám len oznámiť , teda tým ktorí ako ja
mali prvú skusenosť a vobec neverili nejakým samozlupovacim ponožkam :-) , ozaj to funguje a moje nohy teda pokožka na nich sa zlupovala každým dnom viac a viac :-) ale stálo to za to , teraz su ozaj moje nohy pekne a jemne :-)
Baby aj ja som ich dostala pod stromček, som nechapala. A od svokry!!!! Ako to tu čítam idem to vyskúšať. Potom napíšem ako to prebiehalo. Ešte som o tom nepočula.
Ja som ich dostala na vianoce, tak už som ich dala aj na nohy a už sa to začalo pomaly šupiť :-) .. dufam že nebudem mat nohu o číslo menšiu :-) .-) ...
Neviem ako to funguje ale funguje to :-) tiez som patrila k skupine neverim uverim až ked uvidim a odskusam a tak možem len suhlasit s tym že ozaj sa Vám zlupi stvrdnuta pokožka na nohach a že nohy budu jemne a pekne.
Neviem ja som o tom ešte nepočula. Ale možná že vyskúšam, veľmi trpím na suchú pokožku na pätách a robí sa mi to stále aj keď chodím na pedikúru.