Prosím vyskúšal niekto samozľupovacie ponožky na nohy? Ako to funguje ? Mám otrasné päty a chcela by som to vyskúšať.
Ako fungujú samozlupovacie ponožky?
BBMM citala som tvoj blog a podľa mna sa nemusis bat plesni lebo dezinfekcia je ucinna. Funguje u kozmetieciek, pedikerok, chirurgov a dokonca aj zubarov. Tiez sa nevyhodi skalpel ked sa niekto operuje a nepouziva novy.
Neverila som , som veľmi skeptická k takým veciam. Ale musím priznať, že to funguje. možno bolo neprijemné ako sa mi ta kože lúpala, ale potom som mala nohy veľmi hebké a vydržalo to dosť dlho.
Princip fungovania ponoziek a priebeh zlupovania koze su podrobne opisane aj v tomto clanku. Mozno to niekomu pomoze pri rozhodnovani ci ano alebo nie. kaviaren-u-macky.blogspot.sk
Sú perfektné !!!!! Já ich kupujem na krasnadoma.sk a to z toho dôvodu, že sú tam asi najlacnejšie . Funguje to na princípe ovocných kyselín , takže to môžu aj tehotné mamičky a aj cukrovkári - čo je môj prípad. Na pedikúru už nechodím !!! Mám to z dediny ďaleko a kopu detí doma, takže šetrím čas kde môžem.
neverila som tomu, ale normalne to idem vyskusat ... da sa to kupit v lekarni alebo kde? a som bola v dr.maxe a nenapadlo ma spytat sa na to.. kolko to priblizne stoji ?
Používám samozlupovačky celkom pravidelne a naučila som to celú rodinu. Ja nechám uplne nohy olúpať a potom si ich nakrémujem. Mám pocit, že by som ten proces zastavila, keby som ich v polovine krémovať. Ale nič lepšie som inak na trhu nezohnala a aj cenovo, čo je treba povedať.
Zdravím, mám otázočku. Počas zlupovania kože po použití exfoliačných ponožiek nohy krémujete? Alebo len čakať, kým sa kompletne zlúpu? Ďakujem
No to by ste mali vidiet moje hrosie paty, kazdy tyzden si ich orezavam
TÁTO ZLUPOVACIA MASKA FUNGUJE KUPUJEM UŽ TRETI KRAT
TÁTO ZLUPOVACIA MASKA FUNGUJE KUPUJEM UŽ TRETI KRAT