Prosím vyskúšal niekto samozľupovacie ponožky na nohy? Ako to funguje ? Mám otrasné päty a chcela by som to vyskúšať.
Ako fungujú samozlupovacie ponožky?
Ja ich používam pravidelne už ozaj dlhú dobu a ľudia okolo mňa tiež pretože zatial sme neobjavili nič pohodlnejšie :-)
ja by som tomu teda neverila...niekto z Vás to už vyskúšal?
tie samozlupovacie ponozky možem používať aj ked som tehoska neviete mi poradiť ? ..
Neobsahuje to parabeny a určite to môže aj človek s citlivou pokožkou!!! Je to prírodná záležitosť, kukni dole komentáre.
Nepočula som o tomto produkte a je to vhodné aj pre ľudí s citlivou pokožkou? obsahuje to parabeny?
ďakujem za odpoveď, už som si ich objednala som fakt zvedavá
pre sbarblin : Presne na princípe ovocných kyselin , ktoré spôsobujú to zlupenie tej stvrdnutej kože, v podstate tak funguje aj chemicky peeling na pleť:-)
Anabela ja som na to pozerala na tom blogu . Všetci tu opisujete ako postupovať, ale na akom princípe to funguje, že sa ti olúpe celá pokožka? Na princípe ovocných kyselín?
pre nick malapehana
ja som tu už davala link, kde som to objavila ja :-) mycosmetictests.blogspot.sk
Já je používám už asi 2 roky. Najskôr som si ich nosila z Čiech. Fungujú na princípe ovocných kyselín. Je to prírodný produkt výťažkami z papáje, citróna, jablka, pomaranča a harmančeka . Čo je super, že si môžeš pedikúru urobiť doma a veľmi dôkladnú. Ja napríklad mám menšie deti a toľko povinností, že na hodinové návštevy mimo domova nemám čas. Takže mne to rieši hneď dva problémy a to pedikúru a čas.