Ako fungujú samozlupovacie ponožky?

Slivka14

Super fungujú 15 rokov sa trápim z otlakom pri prstoch. Je pravda že som ich aplikovala pred týždňom, ale kvantum kože z nôh už odišlo, mám však jeden problém, nikdy som necítila nijaký zápach svojich nôh, ale teraz " idú" očakávam , že tento zápach skončí po skončení odlupovania starej koze.

bohunascofiore

Používam 3 roky, perfektná pedikúra , kupujem značku Skinlite. Nebudem komentovať názory druhých, ako každému vyhovuje. Já čas nemám a ani veľa peňazí, takže čo sa týka mňa dobrá vec.

superbaba

Ja používam samozlupovacie ponožky dlhú dobu a nič sa mi také nestalo, kupujem tiež v lekárni lebo na eshope krasnadoma.sk. Perfektná vec na tom je, že sa Vám pekne vyčistí nohy aj medzi prstami, kde najviac zostáva stará pokožka a potom robí neplechu. Som diabetik, takže žiadna pedikúra u mňa nehrozí. Rana sa mi viac hojí ako ostatným a samozlupovačky mi poskytli jemnú pedikúru.

majammaja

Preboha ľudia, veď si to vygooglite a aj na youtube je kopa videí ako to funguje. Neviem prečo sa robíme, zasa taký neveriaci Tomáši. Mne to robila doktorka na dermatologii, ale nedávala mi to na nohy, ale na tvár.
Taký istý postup s ovocnými kyselinami.

sonjavyletelkova

Vyfotený pán robí asi antikampaň, pretože já samozlupovačky používám 5 rokov a ešte som nepočula o niečom takom, z môjho pohľadu blbosť.

valicapijavica

To čo sú za blbosti. Já som si kúpil ponožky v lekárni . Koža sa perfektne ošúpala . Pohodlné, bez problémov. Za mňa odporúčam. Je to ako s inými výrobkami, niekto má na obsahujúce zložky alergiu a iný nie. Ja si myslím, že nech každý vyskúša!!

polinnilop

U mňa všetko prebehlo v pohode, veľká spokojnosť budem používať naďalej !!! U manžela to tiež prebehlo v poriadku.