Ako fungujú samozlupovacie ponožky?

bohdanaDM

Aj ja som ich vyskúšala - bola som spokojná. Ak môžem tak si ich kúpim a mám na dlhšie mám pokoj a aj nohy mi prestali smrdieť !!!

bufetkaFF

Neverím takýmto teleshopingom!!! Ale u tohto produktu som sa fakt stretla s neuveriteľným účinkom. Nohy sa mi šúpali ako had - na služobnej ceste to bol síce trapas - kolegyňa a ty moja čo to máš? Ale účinok bol, nožky ako bábetko celé dva mesiace. Mala som tie s papájou a jablkom.

pelikanPT

Asi to je od udržiavania nôh, pretože ja som použila a veľká spokojnosť !!!! Pekne mi to ošúpalo nohy a teraz len mažem krémom. Dosť dlho mi aj takáto pedikúra vydržala. Takže za mňa - odporúčam!!!!

eviku777

ja som 12 ty den po prvom vyskusani spominanych ponoziek mozem odporucit mala som dost zle nohy zavrdnute paty palce otlaky cele zle. velmi mi pomohli a takuto kozu som nemala este po ziadnej pedikure! nehala som to posobit 90 minut, supanie zacalo 5-ty den a skoncilo 10-ty potom som urobila peeling a teraz kremujem infadolom
m.heureka.sk

salsita

Kupila som si tieto tak velmi reklamovane ponozky , po pozreti videa som cakala ten zazracny ucinok, ktory sa bohuzial nedostavil... Ponozky som mala podla navodu 3 hodiny ai olupala sa mi akurat tak jemna koža medzi prstami a päty mi zostali ako smirgel ! Takze zbytocne vyhodene peniaze !

Mishka

Bohužiaľ, absolútne žiadny samozlupovací účinok...ani náznak a nechala som to pôsobiť
90 min.podľa návodu. Takže zbytočne vyhodené peniaze.

ruzenavall

Samozlupovacie ponožky mi kúpila dcéra, som silný diabetik a tak sa bojím ísť na pedikúru. Spokojnosť s výrobkom - pekne sa mi olúpali nohy a to olúpanie dosť dlho vydržalo.

valikaS

No myslím, že sú rôzne druhy, lebo ja som skúšala asi tri druhy. Najlepšie boli tie od Skinlitu a Puredermu , aj keď pri opakovanom použití som si vybrala tie so slimačím extraktom. Asi záleží ako máš udržiavané nohy. Ak se o ne staráš tak to tak nefunguje, ale ak potrebuješ naozajstnú pedikúru tak sa ti zošúpe všetko. Já som to tak aspoň mala. Aj keď v tom obchode mi povedali , že to je individuálne podľa rezistencie pokožky.

Petra b

Ponožky som použila podľa návodu, ale ošúpala sa len tenká koža. Na pätách, kde mám kožu zhrubnutú, to vôbec nezabralo. Ponožky sú len na jemné chodidlá, ktoré ani pedikúra nepotrebujú.

Petra b

Ponožky som použila podľa návodu, ale ošúpala sa len tenká koža. Na pätách, kde mám kožu zhrubnutú, to vôbec nezabralo. Ponožky sú len na jemné chodidlá, ktoré ani pedikúra nepotrebujú.