Prosím vyskúšal niekto samozľupovacie ponožky na nohy? Ako to funguje ? Mám otrasné päty a chcela by som to vyskúšať.
Ako fungujú samozlupovacie ponožky?
Aj ja som ich vyskúšala - bola som spokojná. Ak môžem tak si ich kúpim a mám na dlhšie mám pokoj a aj nohy mi prestali smrdieť !!!
Neverím takýmto teleshopingom!!! Ale u tohto produktu som sa fakt stretla s neuveriteľným účinkom. Nohy sa mi šúpali ako had - na služobnej ceste to bol síce trapas - kolegyňa a ty moja čo to máš? Ale účinok bol, nožky ako bábetko celé dva mesiace. Mala som tie s papájou a jablkom.
Asi to je od udržiavania nôh, pretože ja som použila a veľká spokojnosť !!!! Pekne mi to ošúpalo nohy a teraz len mažem krémom. Dosť dlho mi aj takáto pedikúra vydržala. Takže za mňa - odporúčam!!!!
ja som 12 ty den po prvom vyskusani spominanych ponoziek mozem odporucit mala som dost zle nohy zavrdnute paty palce otlaky cele zle. velmi mi pomohli a takuto kozu som nemala este po ziadnej pedikure! nehala som to posobit 90 minut, supanie zacalo 5-ty den a skoncilo 10-ty potom som urobila peeling a teraz kremujem infadolom
m.heureka.sk
Bohužiaľ, absolútne žiadny samozlupovací účinok...ani náznak a nechala som to pôsobiť
90 min.podľa návodu. Takže zbytočne vyhodené peniaze.
Samozlupovacie ponožky mi kúpila dcéra, som silný diabetik a tak sa bojím ísť na pedikúru. Spokojnosť s výrobkom - pekne sa mi olúpali nohy a to olúpanie dosť dlho vydržalo.
No myslím, že sú rôzne druhy, lebo ja som skúšala asi tri druhy. Najlepšie boli tie od Skinlitu a Puredermu , aj keď pri opakovanom použití som si vybrala tie so slimačím extraktom. Asi záleží ako máš udržiavané nohy. Ak se o ne staráš tak to tak nefunguje, ale ak potrebuješ naozajstnú pedikúru tak sa ti zošúpe všetko. Já som to tak aspoň mala. Aj keď v tom obchode mi povedali , že to je individuálne podľa rezistencie pokožky.