Referendum sa blizi a ja neviem ci ist alebo nie. Ako hlasovat by som vedela na tretiu otazku ale na prve dve neviem co dat. Neviem sa vyjadrit k prvym dvom. Co vy? Maju homosexuali pravo vychovavat deti ktore by mali mat otca a mamu alebo nemaju pravo? Je status manzelstva hodny aj pre homosexualov alebo nie? Ako ste rozhodnuti, ist ci neist? A preco neist a preco ist? Ako hlasovat? Ak mate odvahu mozte odpovedat aj ako budete hlasovat. Kto nema co k teme povedat rozumne nech sa zdrzi prispievania. Chcem len logicke uvahy.
Dakujem
Ist ci neist?
balia: este raz sem vloz odkaz na ten nezmyselny web, 2x je podla mna malo :-)
aka nenavist..., len pisem, ze nesuhlasim s legalnymi svadbami, vychovou deti a predstieranim na sexualnej vychove, ze to nie je porucha, ale normalna vec, to je vsetko.
A pojdem tak aj hlasovat, ked sa uz vyskytla prilezitost, nato to referendum /aj ked zbytocne/ je.
A nie som ziadna krestanka ani clanky o tom necitam, preto som ani nevedela, ake budu otazky presne na referende a embryo /vzniknuty stykom muza a zeny..../ mi to tu vytyka hned...
tato propagacna tema by sa mala zavriet...
nema nic spolocne so zdravie.sk, autorka temy nema ziadnu dilemu, ale potrebu sirit toto nezmyselne referendum, ktore aj tak neprejde
balia, web, ktory si poslala, praveze vymysel je :-) takisto aj hlavne spravy.
referendum je zbytocne, nic sa nim nezmeni a nevyriesi. laura, prepac, ale ak ty mas o homosexualoch nechutne predstavy, to neznamena, ze takymi skutocne su. opat by sa dalo polemizovat, kolkych nechutnosti su schopni hetero. co tak menej nenavisti? neverim, ze nejaky homosexual ti ublizil. mozno ich dokonca mas medzi priatelmi a ani o tom nevies.
laura321: zaujimave, ako si rychlo zmenila svoj "neutralny" postoj a hanlivo tu pomenovavas homosexualov... ja pevne verim, ze su tie "buzny" schopnejsie ako ty a vedia ako referendum funguje ;-)
Nebyt nas homosexualov na svk,tak RKC a KDH by nemala ani agendu,nemali by sa coho chytit.Pisem za obycajnych gayov,ziadne manzelstva nepotrebujeme,ziadne deti nechceme kradnut normalnej rodine,mame dost svojich beznych starosti.Boze v akej zadubenej krajine to zijeme...
mily embryo, ak tam pojdeme a precitame si to na mieste , urcite zahlasujeme spravne, nemaj obavy, zeby sme to nezvladli..... ver tomu, ze tie buzny pojdu vsetky, tak by mali ist aj ti ostatni...
Ja ako homosexualka nepojdem volit, je mi jedno ako to dopadne aj ked tusim ako, jedine co si prajem, nech je uz konecne po tom a nemusim zo vsetkych stran pocuvat ako nemoralne zvrhle nechutne stvorenie som, kampad je predovstekym tak stavana.
Ludia pojdu odvolit 3x ano a potom pojdu do kina na 50 odtienov sivej.......
zaujimave ako sa tu busia do hrude podporovatelia referenda a ani poriadne nevedia ako maju spravne zahlasovat :-))