Dlhodobe palenie záhy

nechalicka

nie nezatazuju, toho sa bat nemusis. tieto tabletky obsahuju pektin, ktory vytvara vlastne ochrannu penovu barieru, ktora obmedzuje kontakt medzi obsahom zaludocnej kyseliny a citlivymi stenami pazeraka. ta pena sa vytvara na povrchu a tym padom travenie prebieha normalne. laicky este povedane, ze oni vlastne zabranuju preniknutiu kysleho obsahu zaludka spat do pazeraka.

iviccia

baby o tychto tabletkach sa bavite? mozem potvrdit ze na palenie zahy su idealne a super je, ze su bez cukru. ak by ste v niecom potrebovali poradit, kludne sa mozete obratit aj na mna :-) pekny dnik este prajem

dubsicka

dakujem ti a mozem sa este spytat, zaludok nejako nezatazuju, ked az 5 denne sa moze uzit? lebo ja mam dost citlivy zaludok, tak preto sa radsej este toto pytam

nechalicka

ide vlastne o vyzivovy doplnok, ktory vytvara pri kontakte so zaludocnou tekutinou ochrannu penovu barieru a tym pomaha k tomu, aby po jedle cloveka nepalila zaha, vola sa Frutin gastro gel (znacka new nordic). napisem ti este, ze sa uziva max. 5 tabliet denne, najlepsie 30 min. po jedle a neviem, pytaj sa, co ta este zaujima :))

hrudacka

niekedy aj jedlo dost skodi, tak je fajn, ze to aspon trosku sledujes, mozno na nieco prides. a co sa tyka tych volnopredajnych liekov, tak na trhu ich je viac, uz len trafit ten, ktory ti bude vyhovovat a pomahat

nechalicka

dobre uvazujes, aj ja som prednedavnom riesila tento istym problem a nasla som si na internete produkt, ktory mi pomohol a je aj na prirodnej baze.

dubsicka

lieky nemam ziadne, som pomerne zdravy clovek len toto palenie zahy. zatial som nebola u doktora, lebo by som si chcela len nejake volno predajne lieky nasadit, aby som sa nemusela objednavat a cakat na termin, lebo vies ako to je teraz s doktormi. to jedlo sa snazim teraz odsledovat ale zatial som na nic take neprisla