Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobe palenie záhy

RNG

Opakujem, do pazeraka sa moze dostat obsah zaludka len pri NEDOSTATKU kyselin. Uzaver medzi zaludkom a pazerakom sa uzaviera na signal DOSTASTKU kyselin

hanka9

No a k lekarovi nie ze ci treba zajst, ale musis k nemu pokial mozno URYCHLENE a dat si urobit prislusne vysetrenia.

hanka9

Podla mojho nazoru Prva pomoc pri zahe su sice antacida,to je pravda. Faktom ale je, ze antacidami PRICINU palenia zahy nevyliecis ! resp. tymto sposobom "liecby" sa neuzdravis ! a dokonca pricasto ci dlhodobo branymi antacidami si podla mna poskodis organizmus !

-snežienka-

Ja by som ešte dodal že treba obmedziť aj stres na minimum ako sa dá. Nebrať niektoré veci až tak smrteľne vážne. Ak nejde o život nejde o nič.

buzola

Ak pijes alkohol a kavu, fajcis tak s tym prestan. Vsetky tieto "narkotika" zakysluju organizmus a zvysuju tvorbu kyseliny zaludocnej. Poskodeny pazerak mozes mat lebo ak sa obsah zaludka vracia spatna do pazeraka poskodzuje jeho sliznicu a moze sposobit zapal a v zaludku vredy. V lekarni si kup nejake anticidum. Ak nepomoze navstiv lekara.