Zdravím,už asi pol rok ma aspoň 2x za týždeň páli záha.Môžem mať poškodený pažerák ? Treba zájsť k lekárovi ?
Dlhodobe palenie záhy
presne Kiara, akoze netvrdim, ze nie je spravne siahnut po nejakych volnopredajnych tabletkach, ked je cloveku najhorsie ale ked to uz dlho pretrvava, tak to treba isto hlbsie riesit
my sme kupovali tie tabletky pre muza a zatial mu teda asi zaberaju. resp. odvtedy nemal ziadne starosti. tak uvidime, lebo berie ich zatial len asi druhy tyzden.
to je pravda, niekedy to clovek potrebuje, tak si to uzite poriadne Kiara! a daj potom vediet, ako vam bolo:)
tým, by sa asi malo začať, nejakými vyšetreniami, keď si človek nie je istý.
a nejaku intoleranciu nemas zistenu ci nezistovala si? nevsimla si si, ci konkretne po nejakych potravinach ti je tazko? asi by si si to mala odsledovat, aby si prisla na pricinu, preco to tak mas a potom mozno navstivit aj doktora, nech ti spravi nejake testy. nie je dobre nechat to len tak.
ja vlastne neviem, ci to mam konkretne palenie zahy, proste mi po niektorych jedlach ostane tazko.
cca dva tyzne ich uzivam a mozem povedat, ze mi v podstate skoro hned zabrali. davala som si najvacsie povolene mnozstvo a to ucinkuje velmi dobre. mas problemy s palenim alebo refluxom?
ano, presne o tych sa bavime. ty ich uz dlho beries? chcela by som vediet, za kolko dokazu zabrat.
nechalicka už som si povedala, že nech je akékoľvek počasie, aspoň na chvíľu vypadneme z domu.