Dlhodobe palenie záhy

mistrik58

veril som, ze svoje problemy nebudem musiet riesit s cudzimi ale momentalne som v situacii kedy musim, lebo mi nema kto poradit. mam tiez problem s palenim zahy, uz 3 mesiace tak 4 krat do tyzdna ma pali zaha, davam si uz pozor aj na to co jem ale je to uplne jedno, to palenie stale prichadza. prosim pomozte mi

hmartinia

tak mozno mas len podrazdeny zaludok a casom sa ti to upravi, treba jest menej zatazujuce jedla a uvidis casom, ci to prejde a vyskusala by som tie tabletky frutin, tie by ti podla mna pomohli

hmartinia

presne Kiara, akoze netvrdim, ze nie je spravne siahnut po nejakych volnopredajnych tabletkach, ked je cloveku najhorsie ale ked to uz dlho pretrvava, tak to treba isto hlbsie riesit

zancicka

my sme kupovali tie tabletky pre muza a zatial mu teda asi zaberaju. resp. odvtedy nemal ziadne starosti. tak uvidime, lebo berie ich zatial len asi druhy tyzden.

hmartinia

a nejaku intoleranciu nemas zistenu ci nezistovala si? nevsimla si si, ci konkretne po nejakych potravinach ti je tazko? asi by si si to mala odsledovat, aby si prisla na pricinu, preco to tak mas a potom mozno navstivit aj doktora, nech ti spravi nejake testy. nie je dobre nechat to len tak.