Dlhodobe palenie záhy

Lupienok554

ZuZaNa157 jezisi, to fakt? A co sa ti este stalo, teda ak nevadi, ze sa pytam. Ja mam pocit, ze v nasej domacnosti sa podchvilou nejaky virus vyskytne a postupne si ho vsetci predavame...

ZuZaNa157

liah33ra joooj pevne verim, ze to tak bude ako si napisala, lebo uz ma to prestava bavit, tento rok furt nieco zdravotne riesim :/

danninka dakujem ti, si zlata :)

zancicka uzivala si tiez tie tabletky na palenie zahy??

zancicka

vyzerá, že závažný problém riadne preliečila, tak teraz už len na tú záhu nasadí tie tabletky a bude to ok, nám sa tiež osvedčili.

danninka

tak drzim palce, aby to tak aj bolo a aby to potom ostalo co najdlhsie tak, ze ti bude dobre a nic ta nebude boliet

liah33ra

ZuZaNa157 hlavne, ze mas uz cast vyriesenu, teraz tu zahu budes polahky liecit, a potom konecne hadam budes mat uz pokoj. ked sa zacnu taketo problemy nabalovat, je to na dlhsie sa z toho dostat, poznam to velmi dobre.

ZuZaNa157

darla tak to ti nezavidim, lebo ta bolest bola neznesitelna

danninka ano, pomohli mi, zaludok ma uz konecne neboli a od pondelka si planujem nasadit frutin, lebo palenie zahy mi este stale pretrvava, tak aby som sa aj toho zbavila a potom to bude super, konecne v normalne, teda verim v to

Lupienok554

ZuZaNa157 pokial nie je istota, ze z coho ti je zle, je najlepsie ist k lekarovi, lebo skusat vselico moze niekedy viac ublizit ako pomoct. Takze super, ze si bola.

danninka

dobre si spravila, ze si isla aj k doktorovi. ked uz su dlhodobo nejake bolesti, treba to riesit a nespoliehat sa na to, ze to same prejde. a pomohli ti tie tabletky? uz ta neboli zaludok?

Darla111

ZuZaNa157 jasné, však to sú také bolesti, skoro ako keď ťa zuby bolia, neznesiteľné. Mňa tak pri každej žalúdočnej viróze tak bolí žalúdok strašne.

ZuZaNa157

nie je to osobne, mne taketo veci nevadi preberat. zacalo to tym, ze som dva dni mala virozu a ked viroza skoncila tak ma zacal boliet zaludok. najprv som si myslela, ze to je z toho, ze som vyhladovana ale aj ked som sa najedla, tak bolest stale pretrvavala a ked uz to neprestavalo 3 dni tak som si povedala, ze to musim riesit