Zdravím,už asi pol rok ma aspoň 2x za týždeň páli záha.Môžem mať poškodený pažerák ? Treba zájsť k lekárovi ?
Dlhodobe palenie záhy
co to vlastne je????
aj ked mi je dnes uz lepsie, tak som bola u doktorky. poslala ma na sono ale nic vazne mi nezistili, takze to bolo asi len zlou stravou sposobene a ked som sa pytala na ten frutin na tu zahu, tak mi povedala ze mozem skusit, tak som si to kupila
mne to tiez pride ako velmi zla crevna viroza, ja som nieco obdobne mala, bolel ma tiez zaludok, ale tak inak. ved uvidis, co ti teda lekarka povie.
ja viem, ze to je ine ale je mi divne, ze z tej virozy mi to preslo do palenia zahy. dnes uz mi je o kusok lepsie ale stale ma boli zaludok, no uz nastastie nevraciam a nehnackujem. uz zajtra budem asi volat doktorke, lebo je mi strasne, nic sa mi neda robit:(
krajcika tak neviem, zaludocna viroza je ine ako palenie zahy, ci mas len bolesti bez vedlajsich inych priznakov?
mna zase cely vikend trapi nejaka zaludocna viroza alebo co to je:( a dnes som si myslela, ze uz bude lepsie a preslo mi to do strasneho palenia zahy. myslite si, ze by mi tiez pomohli tie tabletky? k doktorke este nechcem ist, lebo sa bojim, ze by ma vysmiala, co tam hladam s virozou:(
stevko dakujeme za spravu;-)
Tak som otestoval tieto tabletky, co ste tu pisali, nezapojil som sa do debaty, ale tak narychlo som si to tu prelustroval a reku skusim. Zatial velke odporucko. Sice ich uzivam kratko, ale ucinok uz vidiet.
tak to sme radi Darla, ze si sa ozvala a ze si lieky svojej maminke kupila. ako dlho ich uz uziva? aj pocituje ulavu?
Tak sa po dlhšej odmlke hlásim, my sme si nakoniec kúpili tie tabletky, čo sa tu spomínali. Teda my, no pre maminu som ich zobrala, lebo ona už prestávala jesť, ako jej bolo zle. Ale tým, že užívala kopec liekov, radšej som sa poradila v lekárni, keď som jej išla vyzdvihnúť lieky, proste som tam tieto tabletky zobrala a spýtala sa. Boli veľmi zlaté.