Zdravím,už asi pol rok ma aspoň 2x za týždeň páli záha.Môžem mať poškodený pažerák ? Treba zájsť k lekárovi ?
Dlhodobe palenie záhy
tyzden vkuse bez toho, aby ti niecol zabralo? to musi byt hrozne. a z coho ti to zacalo vies?
zienky o akych tabletkach sa tu bavite? bola by som rada, keby ste mi ich v skratke zhrnuli, kedze uz vyse tyzdna ma trapi zaha a uz neviem,co si dat, skusala som kadeco a nic nezabera a ked zaberie, tak len nachvilu:/
nechalicka bolo to asi pre všetkých hektické obdobie, teda pre mňa rozhodne. ani teraz ešte nie som úplne v pôvodnom režime fungovania. pozerala som tie tablety až teraz v januári, veru ich pôjdem aj kúpiť. zaváhala som a cez víkend ako naschvál to muža chytilo.
zancicka ahoj, no mam na mysli tablety Frutin gastro gel, tie ma zaujimali, ci ste vyskusali alebo ako je na tom tvoj muz. som tu dlhsi cas nebola, vsak vianoce, koniec roka a to je vzdy riadny zahul pre mna ale myslim, ze aj pre viacerych:-/
nechalicka myslíš tie na alergiu, či tie pre muža?
@nechalicka to je pravda, to si pekne napisala, dakujem!
nechalicka myslim, ze nas je takych viac. ja ked mam extremne dni, tak som rada, ak stiham chodit na wc, alebo sa napriklad najest.
gimska - dakujem, aspon viem, ze nie som jedina, haha:D
hrudacka - tak je to niekedy tazsie ale ja sa drzim toho nazoru, ze ked clovek chce, tak sa da vsetko stihnut
zancicka - a tie tabletky, ktore tu spominame ste skusali?
nechalicka ale to trvalo pekne dlho, kým sa mi to potvrdilo, že to nie je choroba a nikoho nenakazím. nakoniec som sa objednala aj alergologičke, aby som si to potvrdila a aby mi nasadila liečbu. lebo to bolo už fakt neúnosné. teraz sa nám s mužom to pálenie záhy zas objavilo, tak pokračujem v skúšaní, čo zaberie ?
@nechalicka fajn, ze si si nasla cas aj ked viem, ze v tomto unahananom case je to niekedy dost velky problem, poznam to.