Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobe palenie záhy

zancicka

iviccia to si aj odskúšala tieto tabletky? lebo ja mám problém sem tam, ale môj muž, ten má podchvíľou, hlavne keď zje kysnuté veci alebo sa viac naje. niekedy mu trochu pomôže, keď si ľahne na ľavý bok tuším.

nechalicka

nie nezatazuju, toho sa bat nemusis. tieto tabletky obsahuju pektin, ktory vytvara vlastne ochrannu penovu barieru, ktora obmedzuje kontakt medzi obsahom zaludocnej kyseliny a citlivymi stenami pazeraka. ta pena sa vytvara na povrchu a tym padom travenie prebieha normalne. laicky este povedane, ze oni vlastne zabranuju preniknutiu kysleho obsahu zaludka spat do pazeraka.

iviccia

baby o tychto tabletkach sa bavite? mozem potvrdit ze na palenie zahy su idealne a super je, ze su bez cukru. ak by ste v niecom potrebovali poradit, kludne sa mozete obratit aj na mna :-) pekny dnik este prajem

dubsicka

dakujem ti a mozem sa este spytat, zaludok nejako nezatazuju, ked az 5 denne sa moze uzit? lebo ja mam dost citlivy zaludok, tak preto sa radsej este toto pytam

nechalicka

ide vlastne o vyzivovy doplnok, ktory vytvara pri kontakte so zaludocnou tekutinou ochrannu penovu barieru a tym pomaha k tomu, aby po jedle cloveka nepalila zaha, vola sa Frutin gastro gel (znacka new nordic). napisem ti este, ze sa uziva max. 5 tabliet denne, najlepsie 30 min. po jedle a neviem, pytaj sa, co ta este zaujima :))

hrudacka

niekedy aj jedlo dost skodi, tak je fajn, ze to aspon trosku sledujes, mozno na nieco prides. a co sa tyka tych volnopredajnych liekov, tak na trhu ich je viac, uz len trafit ten, ktory ti bude vyhovovat a pomahat

nechalicka

dobre uvazujes, aj ja som prednedavnom riesila tento istym problem a nasla som si na internete produkt, ktory mi pomohol a je aj na prirodnej baze.