Zdravím,už asi pol rok ma aspoň 2x za týždeň páli záha.Môžem mať poškodený pažerák ? Treba zájsť k lekárovi ?
Dlhodobe palenie záhy
a lekarnicky to vsetko vedia??
Preto je dôležité, aby sa človek dopredu informoval. Keď napríklad kupujem v lekárni, aj keď sú to len doplnky, tak sa pýtam, či mi to nemôže s tým, čo užívam, nejako zareagovať.
vidis, to zase mna nenapadlo Kiara. clovek musi byt opatrny s liekmi, aby mu lieky zabrali a nie uskodili ale pozeram, ze Kika a Gimska nam asi dobre napisali, keby boli navykove, tak by museli byt na recept, to mi dava zmysel
u nas su navykove latky chranene receptom, aspon vacsina. ale istotne ich nekupis len tak online, ale ked uz tak len v lekarni, kde ta na to upozornia.
zeny nemusite sa bat, frutin gastro gel v ziadnom pripade nie je navykove. to by musel obsahovat ine latky, aby navykovy bol. je to vyzivovy doplnok, ktory vytvori penu, ktora brani tomu, aby sa kyselina vracala hore do pazeraka a tym padom zmieruje palenie zahy. takze no stress :D
luubinka mňa ešte tak čo napadlo, že či by nemohli napríklad zreagovať s niektorými liekmi, ako je to v prípade trebárs antibiotík, tie sú háklivé na niektoré produkty, že im znižujú účinok.
mna to pri kazdych tabletkach napadne, lebo tak nikdy nevies ake mozu mat vedlajsie ucinky. mozno niektore nemaju ale vzdy si to vopred zistujem
luubinka vidíš, tak toto mňa vôbec pri nich nenapadlo, lebo som to brala, že keď je to voľnopredajné, tak to nemôže nejakú návykovosť vyvolávať....
precitala som si skoro celu diskusiu a zaujimalo by ma, ci sa tie tabletky mozu aj dlhodobo uzivat. nie su nejake navykove? za odpoved vopred dakujem