Dlhodobe palenie záhy

ZuZaNa157

zancicka to som si nejako nevsimla alebo som pozabudla, ze si to pisala, prepac. kazdopadne som rada, ze pomohli a uz ich neuziva?

danninka

ano Darla, aj mne to pride, ze je teraz vo vzduchu nejaka viroza, lebo vcera mi aj sestra pisala, ze uz aj jej maly vracia a to mozu cakat, ze to dostanu vsetci. hned som jej pisala, co robit aby to zvladli co najlepsie

ZuZaNa157

Lupienok554 na zaciatku roka som mala hned problemy s krizami, vcera som sa zase zobudila seknuta v krku a do toho presne virozy a virusy, to mam tiez pocit ze sa to stale toci okolo nas:/:/

Lupienok554

ZuZaNa157 jezisi, to fakt? A co sa ti este stalo, teda ak nevadi, ze sa pytam. Ja mam pocit, ze v nasej domacnosti sa podchvilou nejaky virus vyskytne a postupne si ho vsetci predavame...

ZuZaNa157

liah33ra joooj pevne verim, ze to tak bude ako si napisala, lebo uz ma to prestava bavit, tento rok furt nieco zdravotne riesim :/

danninka dakujem ti, si zlata :)

zancicka uzivala si tiez tie tabletky na palenie zahy??

zancicka

vyzerá, že závažný problém riadne preliečila, tak teraz už len na tú záhu nasadí tie tabletky a bude to ok, nám sa tiež osvedčili.

danninka

tak drzim palce, aby to tak aj bolo a aby to potom ostalo co najdlhsie tak, ze ti bude dobre a nic ta nebude boliet

liah33ra

ZuZaNa157 hlavne, ze mas uz cast vyriesenu, teraz tu zahu budes polahky liecit, a potom konecne hadam budes mat uz pokoj. ked sa zacnu taketo problemy nabalovat, je to na dlhsie sa z toho dostat, poznam to velmi dobre.