Dlhodobe palenie záhy

ZuZaNa157

aj ja si myslim, lebo toto nebolo prvy krat, co som mala take bolesti tak po pravde ma to uz vystrasilo. a ako dlho ti muz uzival tie tabletky?

zancicka

ZuZaNa157 dobre si urobila, kedze si mala horsie tazkosti ako palenie zahy. mojmu muzovi tie tabletky na zahu pomohli, takze ked uz budes mat len s nou starosti, vyskusaj ich.

ZuZaNa157

baby velmi pekne vam dakujem, zasla som nakoniec aj k doktorovi, lebo sa mi to len zhorsovalo a on mi dal nejake lieky, ktore mi upravia zaludok a potom ked bude ten v poho, tak ak budem mat palenie zahy, tak mozem aj frutin zacat uzivat

Kiara6

Ja by som sa isto radšej poradila s lekárom, ak mám aj iné problémy ako pálenie záhy, aby mi to neskomplikovalo zas niečo iné…

danninka

skus sa na to opytat doktora ale myslim si, ze by sa mohli lebo oni su take setrnejsie voci zaludku, ja som ich tiez uzivala, ked som mala problemy s palenim zahy..

krajcika

ide o vyzivovy doplnok urceny na podporu zaludka a travenia. nie su to klasicke lieky, ale skor pomoc pri beznych traviacich tazkostiach. ich hlavna vyhoda je, ze v zaludku vytvoria ochranny gelovy fim, ktory chrani zaludocnu sliznicu, pomaha pri paleni zahy, zmiernuje podrazdenie zaludka a moze ulavit pri pocite tazoby po jedle

ZuZaNa157

ano, na tie som zvedava, co su to vlastne zac, lebo som o nich este vobec nepocula ani som ich nikde nevidela, vdaka