Zdravím,už asi pol rok ma aspoň 2x za týždeň páli záha.Môžem mať poškodený pažerák ? Treba zájsť k lekárovi ?
Dlhodobe palenie záhy
hricka00 mas starosti so zahou?
dakujem vam velmi pekne za vsetky odpovede. necakala som, ze sa tolke ozvete ale o to som radsej. dnes idem do lekarne, tak si ich kupim a zacnem uzivat. potom vam dam vediet, dakujem este raz
hricka00 ako som nizsie pisala, mojmu muzovi zabrali, takze oplati sa ich skusit.
Hricka vyskusaj a uvidis ale je na ne mnoho pozitivnych ohlasov aj na inych strankach :)
Aj ja som si ich kúpila, aj keď to pálenie nemám v poslednej dobe nejako extra často, no zato poriadne.
myslim si hricka, ze kupu neolutujes lebo je to dobry vyzivovy doplnok, ktory pomaha na palenie zahy a relux. ked si precitas tuto diskusiu, tak viaceri ludia pisali, ze im prave tieto tabletky pomohli
hricka00 písalo sa tu o tom, viacerím pomohli, len treba mať istotu, že máš naozaj problémy s pálením záhy.
ahojte, dostala som odporucenie na tbl frutin gastro gel, mate niekto skusenosti? oplati sa kupit?
zancicka to som si nejako nevsimla alebo som pozabudla, ze si to pisala, prepac. kazdopadne som rada, ze pomohli a uz ich neuziva?
ja nie, ako som pisala, kupovala som ich muzovi. ale tomu pomohli skoro hned. su paradne.