Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobe palenie záhy

zancicka

nechalicka ale to trvalo pekne dlho, kým sa mi to potvrdilo, že to nie je choroba a nikoho nenakazím. nakoniec som sa objednala aj alergologičke, aby som si to potvrdila a aby mi nasadila liečbu. lebo to bolo už fakt neúnosné. teraz sa nám s mužom to pálenie záhy zas objavilo, tak pokračujem v skúšaní, čo zaberie ?

hrudacka

@nechalicka fajn, ze si si nasla cas aj ked viem, ze v tomto unahananom case je to niekedy dost velky problem, poznam to.

gimska

nechalicka ja niekedy nestiham aj niekolko dni ist na net. a potom si spomeniem, ze som si chcela nieco precitat ?

nechalicka

zancicka - tak to je fajn, ze si na to prisla, co ti to sposobuje
hrudacka - to si ma velmi potesila, ze ti frutin gastro gel pomaha. vcera som si akurat na teba spomenula, ze musim ist pozriet, ci si nieco nepisala ale nestihala som, tak aspon teraz pred pracou sa mi to podarilo :)

zuzisima

mne teda doteraz nic na palenie zahy poriadne nezabralo. je to divne, lebo kamoske zabral taky doplnok z lekrane mentolovy, neviem uz ako sa vola, na ja som ho skusila a nic. ani po par pouzitiach mi to nepomohlo. zacinam byt uz celkom na prasky z toho, lebo je to fakt velmi neprijemne, hlavne ked ma to chyti mimo domu ?

sihkira

darla111 - co sa tyka vekoveho obmedzenia tak je take, ze deti do 11 rokov by tablety nemali uzivat a myslim, ze ani ziadne kontraindikacie by nemali byt, nakolko to je vyzivovy doplnok ale ak sa boji, tak nech to radsej predtym konzultuje so svojim lekarom

Darla111

Prosím Vás, má to nejaké obmedzenia, myslím, či už vekovo alebo nejaké kontraindikácie s inými liekmi? Chcela by som niečo pre maminu, ktorá už nevie, čo s tým. Normálne prestáva jesť, len ona berie aj dosť liekov, aj teda staršia je...

zancicka

nechalicka presne si to vystihla, ja som takto nevedela prísť dlho na to, prečo raz za čas vyzerám pár dní ako chorá. nakoniec sa ukázalo, že mám alergiu na mačky. ale to sme občas len išli na návštevu a tam boli mačky, lenže príznaky sa mi ukázali až po pár dňoch doma...

nechalicka

dubsicka - za malo, rada som poradila a verim, ze ti frutin pomoze
kamilla - ano, v tom s tebou suhlasim. najlepsie je hned na zaciatku podchytit zdravotny problem, len niekedy to je dost velky problem a dlhsie to trva