Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dlhodobe palenie záhy

Darla111

Prosím Vás, má to nejaké obmedzenia, myslím, či už vekovo alebo nejaké kontraindikácie s inými liekmi? Chcela by som niečo pre maminu, ktorá už nevie, čo s tým. Normálne prestáva jesť, len ona berie aj dosť liekov, aj teda staršia je...

zancicka

nechalicka presne si to vystihla, ja som takto nevedela prísť dlho na to, prečo raz za čas vyzerám pár dní ako chorá. nakoniec sa ukázalo, že mám alergiu na mačky. ale to sme občas len išli na návštevu a tam boli mačky, lenže príznaky sa mi ukázali až po pár dňoch doma...

nechalicka

dubsicka - za malo, rada som poradila a verim, ze ti frutin pomoze
kamilla - ano, v tom s tebou suhlasim. najlepsie je hned na zaciatku podchytit zdravotny problem, len niekedy to je dost velky problem a dlhsie to trva

kamilla

ono je najlepšie všetko nasadiť hneď už pri prvotných príznakoch. je jedno či sa jedná o bolesti, nádchu, čím skôr sa liečba začne, tým skôr to zaúčinkuje a môže niekedy skrátiť dobu liečby, alebo aj zmierniť príznaky.

palinocka

mna v lekarni vzdy najskor vyspovedali, co mi je, s cim potrebujem pomoct, potom este ci mam na nieco alergiu, a az potom mi zacala ponukat produkty. tak nic nie je stopercentne, moze sa aj lekar seknu a predpisat liek, ktory inemu zaberie a zrovna mne nie...

iviccia

ano, v mnohych pripadoch suhlasim, ze poradia ale hovorim, jednu zlu skusenost mam ale to bol len taky vyzivovy doplnok, takze som to brala, ze nie kazdemu moze vyhovovat. a ty mas tiez problemy s palenim zahy?

gimska

mne sa teda este nestalo, aby mi v lekarni zle poradili, vsak maju prehlad o vsetkom. pokial samozrejme clovek vie, na co je alergicky, alebo co mu nezabera, treba to povedat lekarnicke. inak si myslim, ze vedia zhodnotit stav takych tych beznych veci.

iviccia

niekedy vedia dobre poradit aj v lekarni @lupienok554 to mas pravdu, no mne raz zle poradili a zbytocne som vyhodila vela penazi a nula bodov. takze odvtedy si dost citam aj na internete odporucania a podla toho sa potom rozhodujem