Zdravím,už asi pol rok ma aspoň 2x za týždeň páli záha.Môžem mať poškodený pažerák ? Treba zájsť k lekárovi ?
Dlhodobe palenie záhy
4gabriela58 das aj vediet, ako ti zabrali a za kolko? som zvedava, ked to tu tak spominaju, ze su fakt dobre.
baby viem, ze som vam dobre poradila a preto pevne verim, ze po tabletkach vam bude lepsie, dajte mi potom vediet, ci vam zabrali
Kiara a to mate ist kedy?
nechalicka áno, tá prvá dovolenka nám padla kvôli chorobám. Snáď tú Oravskú Lesnú ešte stihneme ?
v poho, nic sa nestalo. okey, diky, kupim si ich
nechalicka bola som si ich aj ja kúpiť, teda nie pre seba, ale pre muža, tak uvidíme, či mu zaberú.
gabika akurat pozeram, ze som ti zabudla odpisat cez vikend, prepac, nejako som si od teba nevsimla spravu az teraz. ano, presne s tymi tabletkami mam dobre skusenosti, tie odporucam.
kiara a skrz tu chorobu ste teda nesli nikam?
Tam to poznám, je tam super. My sme sa chystali do Valče na pár dní, a potom sme mali ísť ešte na týždeň do Oravskej Lesnej - Orava Snow. Tam chodievame každý rok.
kiara to mi je velmi luto, ze ste ochoreli:-/ my sme boli na Orave, konkretne Brezovica sa to vola a take super dedinske stredisko, vobec vela ludi tam nebolo, tak sme si super zalyzovali.
nasla som tu spomenute tablety frutin gastro gel, s tymi mas dobre skusenosti, ano?
nechalicka a kde ste boli na lyžovačke? My sme sa chystali, ale namiesto lyžovania sme ľahli do postele s chrípkou...