chlapi, chcem vedieť vaše názory...po predošlom komplikovanom vzťahu nemám chuť na ďalší. Potrebujem pauzu, mnoho vecí si v hlave urovnať, dopriať si čas...avšak nepopieram, že ma mnoho mužov v okolí priťahuje, niekedy to vo mne až "vrie":D Taktiež mi chýba prehodiť nezáväzne pár slov s opačným pohlavím...
Chcem vedieť, ako vnímate ženy, ktoré sa občas s niekým vyspia, ale vzťah nemajú. Beriete ich automaticky ako kurvy? Alebo v tom hrá úlohu aj celkový dojem z danej ženy?
Nechcem vzťah, ale chýba mi sex
A áno, budeš sa cítiť prázdna...a to doslova.
Je to prirodzené a neodsudzujem to, pretože to potrebuje každý.
Neviem však či by som niečo podobné dokázal...bez akéhokoľvek pocitu.??? Ten tlak je obrovský ale žalúdok na niečo podobné asi nemám. Aj keď myšlienky sú veľmi silné :)
Rozhodni sa podľa seba. Nemyslím si, že ľudia ktorí niečo podobné robia sú horší. Len si dávaj velikánsky pozor kde, s kým, ako, kedy a hlavne na to, či je zdravotne v poriadku.
Aj tak si myslím, že to neurobíš a ak si už urobila tak ti želám veľa šťastia :)
Je úplne jedno pri terajšej promiskuite v spoločnosti akého si človek nájde partnera. Prečo odsudzujete ľudskú potrebu intimity?
Skôr by mala spoločnosť odsúdiť neverníkov.
Ja ti to schvaľujem ale je to na tvoju vlastnú zodpovednosť. Svedomie je jedno ale pohľad do svojich vlastných očí v budúcnosti zase iné :)
Mňa by skôr zaujímalo ako si to teda predstavuješ - nechceš vzťah, kamarátstvo s výhodami, že niekde niekoho spoznáš a ideme na to :) Tak ja neviem, ako inak sa to ešte dá? :)))
Však choď na sexzoznamku, tam nájdeš seberovných, len dúfam, že pri tom aj niečo šťavnaté chytíš :)
A ešte nechápem na čo to tu vypisuješ? Toto je fórum, kde ľudia radia iným, ale ty rady nechceš, len názor? :))
Celkovo si strašne čudná a na teba skočí fakt iba chlap, ktorý má poriadne plné gule alebo nejaké sexuálne deviácie.
Len...keď sa budeš ako štetka správať, tak sa budú k tebe aj chovať - choď sa spýtať na výpadovku tebe podobným čo všetko si od chlapov už zažili.
Presne ako pise B.Z
Couzsomnou - myslim ze by ta za taku vnimali a mali. Bola by si dobra na sex no nie na nieco viac. A hlavne SK je male. Kazdy kazdeho tu pozna..je rodina..atd a hlavne taketo infa sa siria rychlostou blesku. Bola by si uz onalepkovana..mala "meno"
Ja osobne takých ľudí celkovo vnímam ako kurvy/kurevníkov.
ahink - to tebou vymenované nestačí.
A fakt nepíšte mi tu rady keď sa pýtam na názor...
kravata431-kazdi sa píše s "y", a text sa lepšie číta ak za používajú vo vetách čiarky(to len ako ponaučenie do budúcna)..ale dobre, poďme k téme. ďakujem aj za tvoj názor, moja otázka však neznela, či sa JA z toho budem cítiť prázdna a bla bla, ako som už spomínala, vzťah teraz nepotrebujem. Ja som sa pýtala, či automaticky každá žena, ktorá si raz za čas užije, je mužom vnímaná ako ľahká, alebo na dojem vplývajú aj iné faktory...
Ries to robertkami masturbaciou atd nez striedanim sexualnych partnerov ako na pase..
Kazdi chce robit to co chce trtkat z nadrzanosti chciet a dalej co bude? Prazdno a chciet nieco ine vztah je to sice fajn dat sex aj viac krat ale nema clovek na viac ako na sex? Zufalci to robia len ako chapem ma kazdi pudy ale len ten co nema na viac to robi bohuzial ale nech robi ak mu to nieco da okremu pojasenej hlavy nech si posluzi ale nic viac ako uspokojenie nebude mat len oblbnutie chvilove a neskor ak niekto to roznesie to bude iny problem ale kazdi svojou cestou ide ako sa hovorí