Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.
KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
OK, skus to.
no spytam sa jej ci tu vlastne hlada pomoc, resp,. ci uz nasla...alebo chce len pocut nazory a to je vsetko
Mas ho vidiet...zbytocna je tvoja snaha. Ved ona ani ziadnu pomoc neziada, ona sa len chcela pochvalit svojim sexualnym zivotom.
mozno si z toho nieco zoberu k srdcu...
ja ju skusim nejako usmernit...ved aspon skusim je dohovorit...ze ublizovat ludom by sa nemalo...:-)))
Ale no neprehanaj to, ved z jej strany ziadna snaha nie je.
No a to je to!!! ved ona tych problemov ma tolko, ze nevie, kde zacat!!! Kym sa dostaneme k jadru jej problemu, zapiseme snad dvadsat stran.Pretoze stale nove a nove problemy sa vynaraju.
damy, ale ved snaha je vzdy...vsetko je tazke, cely zivot...a ked si robi prcu tak mozno ma nejake psychicke problemy....kazdopadne treba nejako pomoct :-))
No presne si to vystihla Liliana.
nečítala som to celé, ale ako vidím, tak dotyčná má už priatela... takže asi sa nudí, mala výčitky svedomia a chcela, aby sme ju v tom podporili, lebo sama vedela, že spraví chybu ked sa s ním vyspí. Proste dotyčná nevie čo chce, koho chce, ani čo robí... mala by si najprv uvedomit aké su v jej živote hodnoty a o čo jej vlastne ide. Asi chcela nejaké vzrušenie, skusit niečo nové a tento nový jej padol pod ruku..Inak lutujem chudáka jej priatela, ale čo už....