Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.
KEDY JE ČAS NA PRVY SEX S NOVYM PARTNEROM??
?!?!? alias fifina,ak si si tak istá svojim názorom,prečo meniš nick ?
narozdiel od väčšiny populácie, ja nepotrebujem chodiť do kostola..som ateista.
a určité presvedčenia mám v sebe..čo by nezaškodilo viacerým sem prispievajúcim ľuďom...aspoň sa nehambim podpísať sa, tak ako som sem začala prispievať..
Lea, uz tu nie si?
pekne sa nam rozbehla teda tato nevinna tema... nemyslim si, ze Lea klamala, vymyslala si.. ved jej otazka bola celkom normalna, nic bizardne, jej pribeh je pribehom mnozstva ludi v dnesnom svete. Ale nesuhlasim s tym, ze toto forum je len pre rady druhym. Pokial tu da niekto otazku, uplne hlupu otazku typu: mam priatela ale na ceste je muz, s ktorym sa planujem vyspat, obaja mame 30 a neviem ci je to skoro... to mi pripada na ten vek/ak je teda pravdivy/ dost hlupe.. a to jej akoze mame radit, mame v tom dotycnu podporovat? Nie... myslim si, ze by si mala precitat vsetky prispevky a zamysliet sa nad sebou, ved nikto jej nechce zle, v podstate len ludia vyjadruju nazor a tym jej davajo najavo, ze to co robi je hlupost... aj ked su to negativne nazory, ale v podstate su to tiez rady. Jedine co mi tu vadi ze kultura vyjadrovania podaktorych ludi a pouzivanie vulgarnych slov. Ja keby som zalozila temu, osobne by som bola rada keby mi ludia pisali aj negativne nazory. Niet nad uprimnost aj ked niekedy boli.
ccc keby si si to precitala cele, inak by si hovorila.Lea ma uz stejne po brobleme, s milencom sa vyspala a tym to pre nas vsetkych zhaslo.Niet co riesit.
Agina, nečítala som to cele, to maš pravdu..ale prečítala som toho dosť na to,aby som si utvorila nazor..
tak ako uvažujete som volakedy uvažovala aj ja..vek a skusenosti ma naučili,že povrchný pohľad nezainteresovaného človeka je malokedy správny..ale môže i pomôcť..dúfam,aspoň že ste Lei aspoň svojimi urážkami a "odhaleniami" pomohli..ale nezdá sa mi, že toto od Vás čakala..
Lea..už si to urobila..takže myslím, že je to už ďalej bezpredmetné..želam ti len to, aby si sa s tým vyrovnala bez ujmy,nech už to s tvojim milencom, aj priateľom dopadne akokoľvek..a prípadne poučila zo svojích chýb..a neopakovala ich..
no te buh. od takeho ruky, nohy prec
CCC keby si cital/a cele, pochopil/a by si.
Adi úplne súhlasím. Po dvoch týždňoch známosti majú jasné, že chcú spolu dieťa, to vám poviem, skrátka vedia čo v živote chcú. Myslím, že fitko je len výhovorka, lebo sme ju odhalili.
pokiaľ sa nemýlim,drahé prispievajúce toto fórum je na to, aby ľudia radili iným ľuďom v určitých situáciách, alebo chorobách !
akokoľvek bizarne Vám môžu niektoré životné situácie znieť nemáte právo urážať iných..áno sú to Vaše názory, neberiem Vám ich..ale nesúdte iných, ak nechcete byť súdení vy !!
a ak si myslíte, že Lea sa baví na Vašich príspevkoch ani sa nečudujem..toľko trápnej a smiešnej špiny ste na ňu vyliali,že to snáď ani nie je pravda..také jednoznačné závery o niekom koho nepoznáte..!
všimnite si ostatní ako reaguje Lea na Vaše príspevky a ako reagujete vy..O stupni inteligencie zúčastnených ja vôbec nepochybujem...