Imunita znizena u dietata

Príspevok v téme: Imunita znizena u dietata
marike

POMOC , prosim vas poradte
moje dieta ma znizenu imunitu na vsetkych urovniach-specificku i nespecificku, celkovu i bunkovu, a co ja viem co vsetko, len viem ze sa to ma aj vrodene a na vsetkych slizniciach ci tak nejak mi to vysvetlili /ja tomu moc nerozumiem/ a ze sa nan nalepi kazdy bacil virus bakteria co ide okolo a reaguje citlivo i na vsetky alergeny a vkuse je chore. prosim vas, som zufala z toho mnozstva liekov, ma len 3 rocky a rada by som mu pomohla. poradte mi nieco ako mu tu imunitu posilnit aj inak nez liekmi aby sa z toho dostalo. co mam robit. prosim o nazor aj lekarov aj inych odbornikov co tu diskutuju.aj nejake prirodne preparaty,ale ucinne a neskodne by som skusila. a da sa vobec ta imunita natrvalo napravit? vopred dakujem za kazdu radu

Peto T

Moje deti, odkedy starší nastúpil do škôlky, mávali každé 2-3 týždne sople, kašeľ, antibiotiká. Mladší to vždy chytil a mali sme o zábavu postarané. Niekedy som to chytil aj ja a manželka.

Potom som im začal dávať vitamín C 1-3x500mg denne, a podstatne sa to zlepšilo. Mladší už zvyčajne neochorel, a starší zriedkavejšie, miernejšie a kratšie (zvyčajne bez antibiotík).
Každodenne im dávam aj A-C-D-E-B-komplex pre deti.

Keď začnú pokašliavať alebo smrkať, dávam im častejšie vitamín C, a dám im jednorázovo vitamín D. Často je na druhý deň už pokoj, bez liekov.

Takéto dávky vitamínu C sú vysoko nad odporúčanými, no pomohli nám. Prikročil som k nim po dôkladnom štúdiu poznatkov lekárov ako boli Klenner, Cathcart a iní. rizikaockovania.sk

DÔLEŽITÉ je, aby popri tom deti veľa pili a cikali, aby im obličky mali s čím pracovať.

Tieto dávky sú nevhodné pri poruchách obličiek, metabolizmu železa a medi a deficite G6PD.

RNG

suz 11, ja odporucam citricidal na znicenie roznych mikrobov, nie na vseobecne zvysovanie imunity. Na to odporucam potravinove doplnky ako selen, zinok, jod, probiotika, aloe vera, vitamin C,D E, pripadne v tazsich pripadoch betaglukany na bakterialne a astragalus, bazu a chaparal na viralne, napriklad.

suz11

Ahoj RNG, chcem sa ta spytat čo hovoriš na posilnenie imunity grepové semiačka, nemože mu to uškodiť, a uznavaš tinktúry z pučikov, sú naozaj učinné??ževraj obsahujú vela prospešných látok pre telo dakujem za názor a odpoved.suz

titi...

Nám Bronchovaxom,Rybomunil,Isoprinosine moc nepomohli,no IMUNOR veľmi!!!Samozrejme všetko od imunologičky.Okrem toho niekedy sme používali Flavin 7,Hliviačika či Marťankov.

ayurvedsky maser

Imunita poklesla z dovodu pritomnosti mikroorganizmov a parazitov v organizme. Tie organizmus toxikuju a v kombinancii s inymi toxinmi, ktore sa do nas dostavaju v strave, stres, zivotny styl, sposobuju pokles imunity. Ozvite sa a pomozem vam zistit pritomnost tychto patogenov v organizme a aj ucinne ich likvidovat.
Milan Pravda, liecitel

Biba3574

Ahojte. Ja som skúsila upraviť stravu, na imunitu berieme buď Hliváčik, s prestávkami Imunal a "céčka". Sem-tam syna prečistím nejakými čajovými zmesami. Za imunitu je zodpovedná pečeň, ktorú treba posilniť. Syn sa cca rok už drží. Iba sem-tam nejaké soplenie. Prestal chodiť do šk. jedálne, varím mu doma. Určite sa imunita nepodporí očkovaním, iba sa ním oslabí.

zuzanaci

Ahoj, ja mám tiež deti s oslabenou imunitou, mladší berie RIBOMUNYL, berie sa to počas pol roka podĺa schémy a starší berie BRONCHOVAXOM, tento sa uživa myslim 3 mesiace. Starší syn to bral aj pred rokom a bol chorý za rok iba raz, pred tým sme bývali chorí stále.....
....lieky máme predpísané od alergologičky, ja tomu verím, nám veľmi pomohli.
Držím palce!

Rikuska

Chcem bvám poradiť moje dieta 11 rocne bolo neustale skoro kazdy mesiac chora uz nam to liezlo na nervy nevedeli sme co je s nou az!!! kym nezistili ze m,a oslabenu imunitu a doktorka je predpislala ISOPRINOSINE !!!!!!! bere to uz tristvrte roka skoro a uimunitu ma uz v poriadku!!Opyttajte sa na tento liek svojej lekarky imunnologicky (lebo neviem ci je to aj prre take male deti) ale radim aj ostaASTNYM.

usmev

cajik:je to čaj bylinný,ktorý obsahuje aloe vera a 11bylín,je nízkokalorický, čistiaci,bez kofeinu,pôsobí protizápalovo,stimuluje prácu obličiek...duratnakatka@zoznam.sk