Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Imunita znizena u dietata

Príspevok v téme: Imunita znizena u dietata
marike

POMOC , prosim vas poradte
moje dieta ma znizenu imunitu na vsetkych urovniach-specificku i nespecificku, celkovu i bunkovu, a co ja viem co vsetko, len viem ze sa to ma aj vrodene a na vsetkych slizniciach ci tak nejak mi to vysvetlili /ja tomu moc nerozumiem/ a ze sa nan nalepi kazdy bacil virus bakteria co ide okolo a reaguje citlivo i na vsetky alergeny a vkuse je chore. prosim vas, som zufala z toho mnozstva liekov, ma len 3 rocky a rada by som mu pomohla. poradte mi nieco ako mu tu imunitu posilnit aj inak nez liekmi aby sa z toho dostalo. co mam robit. prosim o nazor aj lekarov aj inych odbornikov co tu diskutuju.aj nejake prirodne preparaty,ale ucinne a neskodne by som skusila. a da sa vobec ta imunita natrvalo napravit? vopred dakujem za kazdu radu

usmev

marike:výborný účinok majú prírodné produkty,trojkombinácia :niektorý z aloe vera gelov/sú4druhy/,probiotiká,čaj,ale dlhodobo, kým sa stav nezlepší.Mám skúsenosť vo svojom okolí a vyskúšali sme to aj na vnučke.Ak chceš, napíš:duratnakatka@zoznam.sk

mira

Nizka odolnosť voči mokroorganizmon má viac príčin. Prekyselené vnútorné prostredie spôsobené cukrom, mäsom, vajcami, ovocím - v takomto sa darí škodlivým mikróbom.
Ďalej zahlienené črevo, keď sa netrávi dokonale potrava, zahlienené dýchacie cesty to hlavne z mlieka a bielej múky, poškodené sliznice a koža zo sladkostí a tuku.
Ďieťa treba navykať na zeleninu v rôznych úpravách a celozrnné kaše, ktoré prečistia a upravia trávenie.

radana

Lenze tieto kvapky nemozu uzivat deti.Je to pisane v pribalovom letaku,ze obsahuje 60% alkoholu a nie su urcene pre deti.A taktiez v zamestnani by s tym mohli byt problemy,pretoze niekde davaju fukat,ci clovek nepozil nejaky alkohol a minule manzelov kolega nafukal z obycajneho bromhexinu proti kaslu-nie z toho s modrym medvedom,a mal fakt problemy dokazat,ze to bolo z toho :(

sedmikraska

ja na imunitu pouzivam kvapky Echinamax www.prozdravi.cz naozaj su perfektne a velmi dlho vydrzia, pretoze na den je maximum len 4 kvapky do vody.

ifka

mnohe mamicky v dobrej viere svoje dedticky od mala krmia velmi nespravne.same umele jogurty,polotovarove jedla,prazska sunka,keksiky,brumikovia...deti su malo na vzduchu v zlom pocasi.su zbytocne prehrievane,v zime spia v prekurenej izbe.

2.Rudolf

Mno defekty imunitného systému sa dajú napraviť predovšetkým imonostimulačnými fytoterapeutikami, sú to voľnopredajné ako napr. Immunal doporučoval by som 1,5 ml sirupu denne. Je to prírodné.

radca

Lekarom never. Ked sa im niecim nechce zapodievat, tak povedia, ze je to dedicne a hotovo. Za spatnu imunitu deti mozu v 99% pripadov zla vyziva matky pocas tehotenstva a dlhe roky predtym (hladovanie, prejedanie atd) a takisto chemikalie (aj kozmetika) s ktorymi matka pride za svojho zivota do styku. Dedicnych je len mizive percento chorob, ak vobec nejake.

cat

mala som presne takyto problem, stale chora od malicka, hlavne dychacie cesty, hnisave anginy, vysoke horucky...postupne sa mi vsak imunita upravila, zhruba od 11r uz nemam problemy tohto druhu. aj ja som brala 7-8 tabletiek 3x denne. okrem ineho mi vsak imunologicka doporucila beresove kvapky, ktore mne pomohli. dostat ich kupit v madarsku, alebo cez web. www.beres.hu . vyskusaj to! prajem vela zdaru!!