Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Punkcia je potrebná z dôvodu na bližšiu typizáciu nádoru.
To, že máte postihnuté uzliny v podpazuší ešte zákonite neznamená, že prídete o prsník. Dnes sa už operuje väčšinou záchovnou metódou, čiže prsník sa odstraňuje len výnimočne.
Samozrejme všetko závisí od Vášho ošetrujúceho lekára, príp. od Vašej dohody.
tou stravou napr.zelené smootie môžeš čo to zachrániť,resp. zabrzdiť,lymfu napr.detoxikuje aj orech čierny - kapsule alebo esencia /hoogle/
Tak uz som si porevala,aj ked to mi zrovna nepomoze...A nove mam to,ze mam ist na punkciu a mam uz aj termin operacie na februar.Takze som sa dozvedela,ze pod pazuchou mam metastazy.To znamena operovat aj to...Neviem,ci prsnik mi ostane.To vraj podla biopsie a CT.A vraj je typ nadoru,co by zabrala chemo aj pred operaciou,tak preto punkcia.Bojim sa jej,tiez ma to stale viac boli a tlaci.Takze sa mi kolotoc zacal a ja len v soku pocuvam,co ma caka.No neviem,ako sa rozhodnem.Alternativa ....ano ,ale ktora...Takze zatial tolkotoUz som tam,kde somnechcela byt.Zaujala ma Gersonova terapia.Neviem ale ,ci mam cas cosi skusat,ked uz aj lymf.uzliny su v tom.Dakujem Vam za reakcie.
RNG ma pravdu.a ak sa aj vyliecite z rakoviny a budete zit takym istym tipom zivota akym ste zili pred ochorenim,tak sa vam rakovina vrati !!!!!!!!!!!
co tak gersonova klinika v madarsku?
keď to bolí,tak už zrejme operácia,ale potom z alternatív dávam do pozornosti aj vitamín B 17,alebo lekársky petrolej
Operacia cim skor tym lepsie, ber take centrum kde ti daju najskorsi termin, nevahaj ani chvilku, cim skor pojdes tym je vacsia sanca ze nebudes potrebovat ani chemo ci radioterapiu ak su nadory lokalizovane, sup sup, necakaj ani minutu.
RNG,kde zakupim Tebou doporucene? Mozes byt konkretnejsi?
Naozaj vela zvazujem kam ist,ci vobec ist,ci skusat alternativy,ako kazdy,komu zdelia takuto informaciu.Ja netusim,po precitani "Vselicoho " o rakovine,co s tym.Takze ,je to plesen,parazit,chora imunita,dosledok zapalov,stresu,duchovna pricina,zla strava?Mam jest mnoho doplnkov,ci hladovat?Kazdy sa rozhodne inak,alebo to za neho urobia ini....rodina,lekari....Nefajcim,nepijem alkohol,mlieko,ani vela mucneho,keksiky.A o chemo a radioterapii si myslim,ze to je nenormalne,ale neviem,ci to pomoze.Vsetci okolo mru,neviem,ci na chorobu ,alebo liecbu...Viem len,ze ako kazdy normalny clovek chcem byt zdrava a zit.Zbieranie informacii je jednako stresujuce,ale neevyhnutne a narocne.Zatial uvazujem o operacii a bojim sa,ze ak sa do toho kolotoca dostanem,uz sa nebudem moct sama rozhodovat...Viem,ze je vela tem,plny internet.Ale teraz to mam a rozhodujem sa.Osobne skusenosti ludi su cenne,aj ked sme kazdy iny.Preto dakujem,za odozvy.Nateraz to dam asi vybrat,lebo ma to boli.Ale bojim sa,ze spadnem do kolotoca,z ktoreho nieje uniku.