Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam rakovinu

Príspevok v téme: Mam rakovinu
Jana53

Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.

šanc

Noelani, HIV sa zbavíš za pár dní...ako poznám toto fórum, bude to tu o chvíľu husté!!!

Ospravedlňujem sa janke53, ktorá si radšej nechá po toľkých skúsenostiach radiť od tých, čo jej zo života urobili priam peklo, sorry, narušil som vašu pokojnú tému...

Jana53

Zdravim.Dnes asi spat nebudem,lebo uz mam ist zajtra do nemocnice na operaciu.A chodia mi vselijake myslienky....Co mozem ocakavat od anestezie?Ake ma vedlajsie ucinky celkovo na organizmus?Nemoze sa poskodot napr.mozog?Je nevyhnutna?Nemoze byt iba lokalne znecitlivenie?Alebo rutinne uspavaju kazdu?V minulosti som mala len lokalne robenu hrcku.Teraz sa ma na tuto moznost nikto nepytal.Skusim sa spytat priamo tam,ak sa mi to dopredu podari.Len ma zaujima,ci to je bezne,len uspat.

Jana53

Dostala som aj do zily,citila som teplo a busenie srdca,vypila som vonku este cosi,plny velky pohar,ale aj tesne pred lahnutim,cosi otrasne,z coho ma pali ....

kikarika1

kontrastnú látku zvyknú podávať aj injekčne a vtedy človek cíti len teplo...nebola u teba možnosť podať ju injekčne? vtedy by ťa (asi) nepálilo nič, alebo si možno oveľa citlivejšia, vnímavejšia, nižší prah bolesti

Ina9

bola to kontrastná látka, dôležité je po yvšetrení piť dostatok tekutín, aby sa čo najrýchlejšie z tela vylúčila a obličky neboli zaťažené

Jana53

Vie mi tu niekto povedat,co za svinstvo som to musela na CT vypit?CO TO TAM PODAVAJU?Teraz ma tak stipe,vsetko po ten zaludok,ze neznesiem nic kysle,pritom som doteraz pila same stavy a grepy jedla a nic ma nestipalo......ved z tohoto sa da ochoriet,aj ked Vam nic nie je.....,kedy ma prejde to stipanie?AKO Keby som vypila zieravinu.......

Ivka 1

Hanka ja nič nepredávam , je to poradenstvo lekára- primára odd. prírodnej medicíny a liečebnej výživy a kontakt na neho nie je verejný.Je to lekár s dlhoročnou praxou pôvodom internista.Inak po prečítaní niektorých príspevkov, nemám chuť tu prispievať a hádať sa alebo niekoho o niečom presviedčať. Viď reakcie na RNG. Okrem toho môj odkaz bol určený Janke a je len na nej,či sa mi ozve alebo nie.

hanka9

Ivka1- a preco by sa ti mala osobne ozvat ? Vsak tu na placi debatuj, co mas, aj my chceme vidiet, pocut, citat. Tak co predavas, aky zazracny liek?

Ivka 1

Janka písala som Vám, dostali ste môj mail ? Týmto peklom sme prešli s mojim rodinným príslušníkom a ... bolo to naozaj peklo, neprajem ho zažiť nikomu. Je to len predlžovanie utrpenia. Pritom existuje aj iná cesta, ktorá dokáže zľahčiť stavy po chemoterapii a rádioterapii. Chvála bohu aspoň hrčka pod pazuchou a uzlina sú negatívne.Držte sa a ak budete chcieť , ozvite sa mi.