Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Šanc, prosím? Tumor som pod mikroskopom videl, ale parazita nikde..
Poprosím trošku krotiť vášne :)
Reagovať na iné príspevky sa dá aj bez nadávok a urážok..
Ďakujem
jana53,je ráno a radiť je už neskoro,je mi ľúto. Dôležitejšie je teraz sústrediť sa na operáciu a potom na pooperačny stav.
Inak,ja v duchovno nevidím zmysel,takže sa tým ani nezaťažujem.
S tou podprsenkou nemáš celkom pravdu, vznik rakoviny začína v našej hlave,presnejšie v mmozgu a ešte v pancreasi. Hypotalamus hypofyza a pancreas potom putuju po celom tele. A kde sa táto trojica zastavý? Na jednom z našich orgánov,v podstate je jedno na ktorom. Každý náš orgán vytvára akúsi lepkavu sieť z fibtonectinu,lamininu a cadherinu E. Ak sa budiace trojica priblíži k lepkavé substancie daného orgánu,vzniká tam základ tumoru.
Nasleduje ešte veľmi zdĺhavý proces pridruzovania škodlivín,rozpúšťadiel,ťažkých kovov,rádioaktivity a jedného parazita.
Tento proces je napísaný v skratke,je toho o mnoho viac,ale to už by som všetkých unudil.
Určite žiaden doktor takto nevysvetlil svojmu pacientovi vznik. Vynechanim,vylucenim a likvidáciou hoci čoho zo zoznamu=zastavenie rastu tumoru.
Jana,všetko,čo radí RNG má svoje opodstatnenie. Teraz už iba môžem držať palce a do budúcna si daj tu námahu vyhýbať sa týmto škodlivinam.
Šanc nemáš to husté niekde ty?
Tieto myšlienky nikde nevedú. Je x nepríjemných vyšetrení, ktoré musí človek strpieť a Vám chýba pozitívne myslenie.
Pokiaľ tak strašne neveríte medicíne a lekárom, tak ste mali odmietnuť operáciu a tým spojené vyšetrenia. Podotýkam ale, že by to bola blbosť. V prípade rakoviny je alternatívna medicína sama o sebe k ničomu.
Dakujem aj RNG za prispevky.Tie konkretne,tie tu citam,len nie som tak zrucna napr.v kupovani cez internet,tak potrebujem aj v tomto poradit.Mam osobne vieru v zivot a pekne ,co jev nom,co sa v kazdom prejavi ako chut zit....Ale teraz sa chcem vratit,ku konkretnemu.......Vcera na CT,ktore bolo podla mna zbytocne,urcite nemam v tele metastazy,co som to vypila,myslim tu tekutinu,na zobrazovanie,ale nie ten pollitrak,ale cosi strasne chemiou voniace uz v malom tegliku uz vo vystrovni,mi spalilo hrdlo a trubicu so zaludkom,takze mam zase zapal,ledva rozpravam,celu noc som kaslala a pali ma to,vkuse.Mala som pred tromi rokmi zqpal zaludka,tak to viem ,ten pocit.Liecila som to vteey rok,mapa som to chronicke.Ale uz dva roky bola pohoda.Tak neviem,ci tam dnes vobec nastupoim,lebo len sepcem.Takze,nechapem,naco som toto musela vypit,tesne pred lahnutim,na ct,ked som uz vonku mala kont.latku,aj aj do zily.....Len co ma to spalilo........
Viera je velmi silna zbran v boji proti roznym chorobam , vcitane rakovin. Hoci sa to nazyva tzv placebo efekt, lekari co to vyuzivaju presviecanim pacienta, ze mu pomahaju maju casto s tym uspech.
Samani obycajnym okiadzanin, pospevovanim a zaklinanim maju az 80% uspech v lieceni. A je to len placebo=viera v liecitela.
Treba citat prispevky RNG v pokore a s uctou. A najmä POCHOPIT ICH VYZNAM A ZMYSEL ! P.s- inak obavam sa, ze Sanc este nepovedal (a) posledne slovo.
Este pre Sanc.Precitala som si aj duchovne priciny rakoviny prsnika.....Ako skoro kazda matka mam strach o svoje aj ked odrastene""dieta",zijem slusnynm zivotom zeny a matky,tak neviem,co sa tyka odpustania:kazdy v zivote robime chyby,aj ked neumyselne,takze odpustanie k tomu patri,ak nechceme zit ako sam vojak na pusti.....Takze ja vidim naozaj problem v utlacani prsnikov v podprsenkach....Nie vzdy mame vhodnu...A zaoberaju sa tym aj vselijake studie,vraj.Ved roky to jemne tkanivo utlacame.Iste,je mnoho inych dovodov...ale ja vnimam ,ze to je presne v mieste,kde dorazaju tie kostice.Mozno naivne.....neviem.
SANC,prosim,co mi radis ty prosim Ta.Ale uprimne to teraz myslim,bez ironie.Dakujem.