Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Ivka,dakujem pekne.
Janka na to hrdlo - hrtan , hltan by bolo dobré kloktať a piť odvar zo šalvie lekárskej . Našla som stránku na liečbu bylinkami : www.zdraviezbozejlekarne.sk
Skúste :)
Janka na tie opuchy si dávajte obklady z bieleho vína a vody v pomere 1:1 , malo by sa Vám uľaviť . Veľmi dobré ohlasy sú na pani Violu Zajacovú - Pusté Uľany , možno by to stálo za pokus , možno by Vám pomohla. Orientuje sa na liečbu celého tela . Našla som aj kontakt na ňu : 0903 806 268 , nemám s ňou osobnú skúsenosť...
Ahoj,vsetci.Ludkovia,som doma.Noc pred prijmom bola hrozna,aj ked som""pozitivne"
myslela (pre Simonku) a vypila pri CT tu latku.Hned som pocitila to strasne palenie,az do zaludka.A celu noc strasne bolesti od hrdla az do zaludka.Rano somisla na prijem.Odhodlana ist dat to svinstvo z mojho prsnika von.Ale co s pazou bude. Dalej,som nevedela.Tak skoro bez hlasu septom som povedala,aby som sa tej latke do buducna vyhla/aj tak prene neviem/,ze co si myslim,ze od coho takto som a na krcnom mi nedoporucili ,momentalne zakrok,vraj alergia,alebo viroza.Viem presne,kedy ma to zacalo a palilo az do brucha,takze virus,si nemyslim....Ale som si uziladalsie 4 vpichy z uzliny v pazi,pretoze pri predoslej punkcii bola 5cm hrca v pazi nezhubna,ale prsnik zhubny,takze pre rozhodnutie ,ci aj to von,som to podstupila.Ak mi poradi niekto,co si mam teraz dat na to,pretoze mam taky velky opuch pod pazou z toho,ani ruku nepripazim.....Bola rec aj o chemo ,tak neviem,ale tomuto sa chcem vyhnut,ale zase rodina tlaci,nech prezijem.....Metastazy CT nepotvrdilo,takze hura,ale nejake nejasne 1mm utvary v plucach a pankreasy ano.Snazim sa jest nedrazdive,lebo stipe vsetko,tak dakujem,ak mi niekto nieco poradi,teraz hlavne na opuch a ako sa zbavit stipania v pazeraku.A Sanc,aj ked neviem,ci pochopim,ak budes konkretnejsi,pretoze medicina je pre mna tabu,co mi radis.Dakujem.
Áno žijem v zahraničí ale nežijeme niekde v Ázii či c Afrike kde žiadnej šance liečiť sa. Žijem v jednom hlavnom meste vedľa SR, žijem veľmi usporiadaním, čistým životom. Nepijem nefajčím nedrogujem a ani som to nikdy nerobila a ani nebudem. Mám manžela ktorý má miluje a akceptuje takú aká som aj s hiv. Pracujem veľmi zdravotníctve a robím všetko preto aby mi bolo dobre a cítila sa dobre. Som zdravá a nie som chorá ako niektorý sa hiv. Okrem malého nachladnutia som nemala žiadne vážne ochorenia. Ano rada by som sa hiv zbavila aj keď som ju nezískala pohlavnou cestou a jediná možnosť ako sa jej zbaviť je transplantácia kostnej drene ktorú ešte zatiaľ nedovoľujú. Chodím každý deň do roboty venčiť psa, starám sa o nákupy a domácnosť starám sa o manžela a ani seba ani manžela ani ani rodinu nezanedbavam. . .
Šanc a ty keď o niečom nemáš šajnu tak sem nepíš! Predtým než chceš tvoj názor sem dať osvedč sa ako to presne je predtým než sem napíšeš daku hlúposť! Že vraj rakovina sa začína v hlave! Haha jasné možno len u teba !
Šanc, ak mám byť úprimný, tak pri 100 násobnom zväčšení je pomerne ťažko prehliadnuť niečo, čo tam nemá byť :O
Ďalej, ty si myslíš, že mne stačí Wiki? Tak potom si na tom dosť zúfalo, lebo čerpanie akejkoľvek informácie odtiaľ je kontraproduktívne a wiki by sa nemala uvádzať ako zdroj, lebo nie je preukázateľná.
Ktoré otázky sú nezmyselné, preformulujem ti ich. :)
philips: No nie, nevidel by si ho. nezameral si sa na to, takže to ani neuvidíš. A v prípade hypotalamu, hypofýzy a pankreasu nehovorím o putovaní celého orgánu, či žľazy ale o putovaní bunkovej formy! A ako sa dozvedieť niečo o bunkovej forme života? V tvojom prípade si nie som až tak celkom istý, lebo kladieš nezmyselné otázky, ale budiž! Naštuduj si samostatné štúdie ohľadne hypotalamu, hypofýzy či pankreasu. Stačí v tvojom prípade aj WIKIPEDIA, bez urážky. Hlbšie ponímanie budem ochotný s tebou riešiť inkognito, ak súhlasíš...
šanc, no a čo, že sú rezané na tenko? Cca 5 mikrometrov :) Ak by tam nejaký parazit bol, tak by bolo vidieť ako je rozrezaný, no nie? Prípadne ak by bol viditeľný voľným okom tak by som ho videl v biopsií ešte pred zalievaním a rezaním...
Zaujímalo by ma, ako môže hypotalamus a hypofýza z mozgu putovať po tele spolu s pankreasom :O