Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam rakovinu

Príspevok v téme: Mam rakovinu
Jana53

Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.

Ivka 1

Janka potom napíšte,či obklady a odvar zo šalvie pomohli. Budem mať pre Vás návod ako postupovať pri onkologických ochoreniach prsníka ako aj iných onkol. ochoreniach prírodnou cestou, len mi to majú poslať keď im opravia internet . Možno takto pomôžeme aj ďalším, ktorí potrebujú pomoc.

Ivka 1

Janka na to hrdlo - hrtan , hltan by bolo dobré kloktať a piť odvar zo šalvie lekárskej . Našla som stránku na liečbu bylinkami : www.zdraviezbozejlekarne.sk
Skúste :)

Ivka 1

Janka na tie opuchy si dávajte obklady z bieleho vína a vody v pomere 1:1 , malo by sa Vám uľaviť . Veľmi dobré ohlasy sú na pani Violu Zajacovú - Pusté Uľany , možno by to stálo za pokus , možno by Vám pomohla. Orientuje sa na liečbu celého tela . Našla som aj kontakt na ňu : 0903 806 268 , nemám s ňou osobnú skúsenosť...

Jana53

Ahoj,vsetci.Ludkovia,som doma.Noc pred prijmom bola hrozna,aj ked som""pozitivne"
myslela (pre Simonku) a vypila pri CT tu latku.Hned som pocitila to strasne palenie,az do zaludka.A celu noc strasne bolesti od hrdla az do zaludka.Rano somisla na prijem.Odhodlana ist dat to svinstvo z mojho prsnika von.Ale co s pazou bude. Dalej,som nevedela.Tak skoro bez hlasu septom som povedala,aby som sa tej latke do buducna vyhla/aj tak prene neviem/,ze co si myslim,ze od coho takto som a na krcnom mi nedoporucili ,momentalne zakrok,vraj alergia,alebo viroza.Viem presne,kedy ma to zacalo a palilo az do brucha,takze virus,si nemyslim....Ale som si uziladalsie 4 vpichy z uzliny v pazi,pretoze pri predoslej punkcii bola 5cm hrca v pazi nezhubna,ale prsnik zhubny,takze pre rozhodnutie ,ci aj to von,som to podstupila.Ak mi poradi niekto,co si mam teraz dat na to,pretoze mam taky velky opuch pod pazou z toho,ani ruku nepripazim.....Bola rec aj o chemo ,tak neviem,ale tomuto sa chcem vyhnut,ale zase rodina tlaci,nech prezijem.....Metastazy CT nepotvrdilo,takze hura,ale nejake nejasne 1mm utvary v plucach a pankreasy ano.Snazim sa jest nedrazdive,lebo stipe vsetko,tak dakujem,ak mi niekto nieco poradi,teraz hlavne na opuch a ako sa zbavit stipania v pazeraku.A Sanc,aj ked neviem,ci pochopim,ak budes konkretnejsi,pretoze medicina je pre mna tabu,co mi radis.Dakujem.

Noelani

Áno žijem v zahraničí ale nežijeme niekde v Ázii či c Afrike kde žiadnej šance liečiť sa. Žijem v jednom hlavnom meste vedľa SR, žijem veľmi usporiadaním, čistým životom. Nepijem nefajčím nedrogujem a ani som to nikdy nerobila a ani nebudem. Mám manžela ktorý má miluje a akceptuje takú aká som aj s hiv. Pracujem veľmi zdravotníctve a robím všetko preto aby mi bolo dobre a cítila sa dobre. Som zdravá a nie som chorá ako niektorý sa hiv. Okrem malého nachladnutia som nemala žiadne vážne ochorenia. Ano rada by som sa hiv zbavila aj keď som ju nezískala pohlavnou cestou a jediná možnosť ako sa jej zbaviť je transplantácia kostnej drene ktorú ešte zatiaľ nedovoľujú. Chodím každý deň do roboty venčiť psa, starám sa o nákupy a domácnosť starám sa o manžela a ani seba ani manžela ani ani rodinu nezanedbavam. . .

Noelani

Šanc a ty keď o niečom nemáš šajnu tak sem nepíš! Predtým než chceš tvoj názor sem dať osvedč sa ako to presne je predtým než sem napíšeš daku hlúposť! Že vraj rakovina sa začína v hlave! Haha jasné možno len u teba !

philips

Šanc, ak mám byť úprimný, tak pri 100 násobnom zväčšení je pomerne ťažko prehliadnuť niečo, čo tam nemá byť :O
Ďalej, ty si myslíš, že mne stačí Wiki? Tak potom si na tom dosť zúfalo, lebo čerpanie akejkoľvek informácie odtiaľ je kontraproduktívne a wiki by sa nemala uvádzať ako zdroj, lebo nie je preukázateľná.
Ktoré otázky sú nezmyselné, preformulujem ti ich. :)

šanc

philips: No nie, nevidel by si ho. nezameral si sa na to, takže to ani neuvidíš. A v prípade hypotalamu, hypofýzy a pankreasu nehovorím o putovaní celého orgánu, či žľazy ale o putovaní bunkovej formy! A ako sa dozvedieť niečo o bunkovej forme života? V tvojom prípade si nie som až tak celkom istý, lebo kladieš nezmyselné otázky, ale budiž! Naštuduj si samostatné štúdie ohľadne hypotalamu, hypofýzy či pankreasu. Stačí v tvojom prípade aj WIKIPEDIA, bez urážky. Hlbšie ponímanie budem ochotný s tebou riešiť inkognito, ak súhlasíš...

philips

šanc, no a čo, že sú rezané na tenko? Cca 5 mikrometrov :) Ak by tam nejaký parazit bol, tak by bolo vidieť ako je rozrezaný, no nie? Prípadne ak by bol viditeľný voľným okom tak by som ho videl v biopsií ešte pred zalievaním a rezaním...

Zaujímalo by ma, ako môže hypotalamus a hypofýza z mozgu putovať po tele spolu s pankreasom :O

Najčítanejšie články