Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Dakujem vsetkym...Hlavne tym,co mi radia,uz aj inou cestou.A ze pisem,ako sa citim,neberiem ako vyplakavanie,ale to som chcela.Ja by so pred chemo bola tiez rada nasla presne,ako sa kto citi.Na to to tu je....A aby ti,co vedia poradit,inym pomohli.Takze osobne nevstupujem do inych tem,aby som niekoho davala dole.Neriesime tu nudu,alebo pubertalne lasky.....Takze za to vdaka.Ze poukazujem na to, v com mam pochybnosti???Aj pre to sem pisem.Inak,vie mi tu niekto naozaj povedat,ci clovek s metastazami moze mat uplne v poriadku krvny obraz a onkomarkery?Nedaju sa metastazy odhalit iba krvou?Pretoze ja naoozaj vnimam postup,chemo ako diagnostika...zaberi....,no tak boli za zvlastny....ale nie som predsa zdravotnik......a pochybnosti mozem mat.....A nehrajem o fazulky, tak je na mieste,ze to preberam a uvazujem......a snazim sa od skusenych zistit.....Takze,asi tolko.A Atka,vies byt konkretnejsia,co mamina brala ak jej nador sa zmensil?Pripadne mi napis aj osobne....Dakujem.
Dakujem Deria:)
Atka, super, velmi ma tesi, ze je to dobre!:) A ano, treba v tej zdravej strave, odstavovani a pod. zotrvat. To tiez mnohi byvali onkopacienti podcenuju a tak potom aj dopadnu. Zelam maminke aj nadalej pevne zdravie.
Deria momentalne vsetko je v poriadku nador zmizol dokonca nemusela mama podstupit brachyterapiu.Vsetky vysledky su v poriadku negativne rtg pluc ct panvy brucha negativne.A to mala IIIb stadium inoperativny nador 4,5cm a nador zmizol.Dodnes mama odstavuje a berie c vitamin,ale stravuje sa uz normalne.Zatial to je v poriadku a verime ze aj bude.
Janka,okrem už horeuvedených by som Ťa rada upozornila na urinoterapiu. V.Partyková/česká lekárka/ si takto vyliečila rakovinu a o liečení urinou písala aj knihy/môžeš si aj niečo stiahnuť/. Raz som natrafila na video, kde 1 pani tvrdí, že jej k vyliečeniu pomohla etikoterapia. Tuším obe mali rakovinu pŕs. Pomáha aj surová strava. Vždy záleží na druhu choroby/rakoviny/, jeho závažnosti/stupňa/,niekomu pomôže to, inémo onô a niekomu už ani svätená voda. Ak by som vedela, kt. alternanatíva Ti pomôže, odporučím ju. Nie som však jasnovidka a nezoberiem si na svedomie, že Ti poradím niečo, čo Ti môže uškodiť. Je to Tvoj život a zdravie, Ty sama si musíš zvoliť akou cestou sa vydáš. Ale za čím si stojím, je to, čo som uviedla hore-strava,pitie, vyrovnaná psychika a používanie starých osvedčených metód našich predkov.Príspevky vyhodnocuj a drž sa hesla:"Dôveruj ,ale preveruj!".
Phillips, uvedena literatura len zdoraznuje dolezitost NK bielych krviniek,takze zvysenie ich azktivity a vytvaraneho poctu telom je velmi dolezite pri rakovinach. A betaglukany to dokazu, az 8 nasobne zvysenie aktivity a 3 nasobne zvysenie poctu za 20 dni brania 3 x 500 mg betaglukanov. Na to je doastatok vyskumnej literatury, ci uz z Japonska, Svedska aj USA, takze to nire je nic noveho, hoci ako vidim, v tom uvedenom clanky to nie je zialbohu zahrnute, tam su len interferony, tj farmaciou vyrabane ofivcialne lieky, patentovane.
Ja nikoho od nicoho neodhovaram, len tu doplnam udaje od lekarov, co zialbohu organizovana medicina a farmacia sa snazi udrzat v tajnosti, aby im to nekazilo BUSSINESS.
A "liecenie" rakoviny je len v USA BUSSINESS hodny 800 milard dolarov. Do toho si nijak nenechaju rypat lekarmi, co vedia rakoviny vyliecit lacnejsie a ucinnejsie.
Atka, ako sa ma mamina?
Tu máte o NK bunkách:
Kto tomu nebude rozumieť, tak bohužiaľ, nemá sa čo potom na túto tému vyjadrovať tak, aby niekoho iného odhováral od liečby...
Sledujem to tu a myslim, ze take prispevky a rady ako od :-DDD a Jabadabadu sem vobec nepatria a Janke nepomozu. O.i. RNG nepise len na zaklade vedomosti z vikipedie, ak ste si to nevsimli a ma velke vedomosti z oblasti zdravia a vyzivy. kikarika1, ty si to tiez pohnojila. Ved Janka vie sama, ze jeden prezije a druhy nie ale netreba jej zdoraznovat v jej najtazsich chvilach, ze obaja tak ci tak zomreli.
Janka, presne ako pisu Atka, Ivka, RNG a podobni, zdrava vyziva, doplnkova, rozne stavy, atd., to vsetko je strasne dolezite, tvoj imunitny system je teraz uplne v kybli, preto ho treba riadne napumpovat a to mozes jedine prirodnymi vitaminmi a mineralmi. Aj ked zdrava vaziva je sice potrebna, no pri tak tazkej chorobe ako je rakovina nestaci iba ta. Prirodna DV je preto potrebna. A nestacia len niektore vit a miner., ty potrebujes vsetky. Len neber ziadne synteticke, aj tak nepomozu, mozes si akurat tak uskodit a je to dalsia chemia. Ano, su pacienti, ktori po chemo myslia, ze uz vobec nepreziju, su na dne, tak ako mojej priatelkin manzel. Prezil to velmi dobre, uz pracuje niekolko rokov a je vitalny, akoby ani nebol byval chory. Chodi pravidelne na kontrolu krvi a chvalabohu je ok. My sme vsak do neho hned po chemo tlacili vsetko mozne, co je zdrave, aj doplnk.vyzivu bral, samozrejme prirodnu a to velke mnozstvo. Jeho organizmus sa neuveritelne rychlo zregeneroval, aj lekari boli nadseni, ako rychlo sa dal dokopy. Naozaj sme si myslei a hlavne, ked dostaval chemo, ze je to koniec. Boli sme s kamoskou denne pri nom. Tiez mal afty vsade v hrdle, ustach, trpel ako kon, horucky, bolesti, hnacky, zimnice, atd. A este...viera je absolutne dolezita. On tiez veril, ze sa z toho dostane, len nam o tom vtedy nehovoril. Je sakra tazke v takom stave mysliet pozitivne, ved malokto to aj dokaze, no je to velmi dolezite. Takze Jani, nieze mozno, ty sa samozrejme uzdravis!:) To si opakuj kazdy den dokola a musis tomu aj verit ale aj robit vsetko preto, aby si si zregenerovala organizmus a uvidis, ze bude dobre. Drz sa!
Janka citam vasu temu a na doplnenie bielych krviniek popri chemo je super brat B6 pyridoxin berte aj 2x denne 2 tbl urcite si to kupte a uzivajte stimuluje to tvorbu krviniek.Moja mama tie hodnoty tiez mala rapidne znizene takmer ziadne biele krvinky vsetky hodnoty boli velmi zle ale inak ziadne neziaduce ucinky pri chemo nemala ani o vlasy neprisla a to brala 6 davok kazdy tyzden 1 chemo cisplatinu.Krvny obraz sa jej dal do normalu az po 4 mesiacoch aj krvinky pekne nastupali.Pani Janka nevykaslite sa na liecbu urcite ked tak to poistite vyzivovymi doplnkami berte aj c vitamin odstavujte bojujte prosim.Strasne Vam fandim a som s Vami.