Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam rakovinu

Príspevok v téme: Mam rakovinu
Jana53

Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.

Kýčera

Ty si hovoríš svoje a ja pravdu. Pre mňa ako Slovenku je najdôležitejší KSSJ, vydaný SAV, kde je uvedené: krvinka-teliesko tvoriace krv, bunka-základná stavebná jednotka organizmu. Inak, učili nás to už na základnej škole. Čo sa týka tej Tvojej Wikipédie, už viackrát som tam našla nezmysly. Ty ešte nie?

RNG

Kycera, biele krvinky alebo leukocity existuju a na to, aby si sa o tom vyjadroval prestuduj si aspon popularnu Wikipediu
en.wikipedia.org
Vsetky krvinky su samozrejme bunky

philips

Lekár vám neoverenú a neschválenú alternatívu dať nemôže, aj keby chcel. Pretože je to ON, kto sa za to podpíše a ON je ten, koho budú ťahať po súdoch, ak by ste to neprežila. Je síce pekné, že vám sa zdá, že CHT zabíja, ale úplná pravda to nie je. Sú milióny ľudí, ktorí to vydržali a to aj deti a vy sa tu zatiaľ len sťažujete, aký máte osud. Začnite konečne bojovať a nie len vyplakávať na fóre...

kikarika1

JANA53

nikto na svete nemôže nikoho do ničoho prinútiť, sme predsa dospelí ľudia a každý sa má sám rozhodnúť, či chemoterapiu chce, alebo nechce podstúpiť..

čo sa týka lekárov, ktorí tvrdia svojim pacientom, že s chemoterapiou človek prežije 2 roky a bez nej pol rok - tak toto je dosť diskutabilné a u každého individuálne, PRETOŽE - moja známa sa liečila chemoterapiou a rádioterapiou (so všetkým nežiadúcimi účinkami) a po 2 rokoch umrela....ďalšia známa odmietla chemoterapiu po prvej dávke (ďalej sa udržiavala prírodnou cestou) a po 2 rokoch umrela...

aj napriek tejto tvrdej realite vám veľmi prajem, aby ste bola po celý čas silná a verili tomu, že ešte máte pred sebou dlhý a zdravý život, len teraz musíme zabojovať ("cestou", ktorú si sama vyberiete)...neostáva nám nič iné len VERIŤ, DÚFAŤ A MODLIŤ SA

vitavi

Kozie mlieko obsahuje veľa nasýtených tukov a priveľa bielkovín. T.j. spúšťačov rakoviny v oblasti pľúc a prsníka.
To minimum minerálov, ktorým sa odlišuje od kravského ti nepomôže.

Zaraď potraviny bohaté na minerály a vlákninu, minimálne množstvo nenasýteného tuku.
Vyraď všetky nasýtené, saturované a vôbec priemyselne upravené tuky, sladkosti a chemické aditíva.

Jana53

Amas,nechcete,ale urazili.Slaba nie som.V zivote som si preskakala uz cokolvek.Dost lekarskych omylov......Pisem tu aj pre to,nech si spravia aj ini nazor,ci chemo pomaha......A ze citim natlak lekarov na chemo,ano,sposob sa mi nepaci......a otvorene lutujem,ze som bola......Nepisem to pre Vas,aby ste ma sudil.......a pisem to,co citim a aj s cim nesuhlasim,pretoze chemoterapiu mam ako pokus o diagnostikovanie metastaz........,co sa mi otvorene,pretoze aj lekarovi som to povedala,nepaci...........a ak mate pocit,ze ste na to sam a ktosik v bielom plasti je len poradny organ a s usmevom vam da podpisat nieco,co netusim,co mi naozaj urobi,nuz budete sa citit podobne....vela zdravia vam prajem.

Kýčera

Chápem Ťa,rozumiem Ti. Skrivodlivosti sa diali, dejú a budú diať, dokiaľ svet svetom bude. A Ty si sa prvýkrát stretla s takýmto prístupom lekárov, veď 90% z nich sa takto správa. Kašli na to, napíš si na papierik, čo Ťa na nich žerie, spáľ a už sa tým viac netráp, môžeš si veľmi pohoršiť. Všetko na svete čo si stratila, môžeš získať späť/vedomostí,slobodu,.../, ale život či poškodené zdravie nie. Hľadaj aj duchovnú potravu:etikoterapia,...

Kýčera

RNG,RNG! Neexistujú NK krvinky-tie sú biele a červené, ale NK b u n k y /natural killer-prírodný zabíjač/, je to bunka IS, kt. je schopná zabiť nádorové bunky, či bunky napadnuté vírusmi. Neperli už toľko.