Treti den viem,ze mam rakovinu.Neviem,ci vobec mozem verit,ze sa z toho dostanem,aku liecbu mam zvolit,ci operovat,ozarovat,alebo nieco skusat sama.Mam nador na prsniku a lymfy pod pazou zasiahnute.Ani kam mam dalej ist aby som si zvolila spravne ,netusim.Povedal mi dr.po mamogr.a ultrazvuku,ze si mam vybrat kam chcem v BA.A ja neviem o tom nic.Nechcem operaciu,chcem najskor nieco robit sama.Neviem,ci cas hra proti mne,alebo mam hupky utekat rezat....33mmx25mm a drobne hrcky v podpazusi.Kto ma skusenost ,nech mi napise.Tolko sa toho pise,ze neviem,co dalej.Preto ak ma niekto osobnu skusenost,budem rada,ak mi napise.
Mam rakovinu
Ja viem,ze pokozka je najmenej,ja len ,ak sem pride aj dalsia a bude rozmyslat nad chemo,nech si precita vsetko,co na sebe sledujem.A zolejom to robim,pretoze mam sucho v ustach,tak ma to napadlo....Dik.Ja len,necuapem,ako mozu synovi povedat,ze bez chemo umriem do pol roka a s chemo vydrzim aj dva............Blbost.Ja som sa citila zdravo....Len ta hrcka.Mali ju dat prec a nie tieto jedy.....S tym som tam isla,to som ocakavala a nie natlak cez syna a rodinu........By som chcela vidiet,ci by to dali aj sebe......S tymto sa neviem vyrovnat,citim to ako
zradu...... A ztoho mi je este horsie.....
Jana nechcem vas urazit ale z vas namiesto boja a silnej osobnosti citit sebalutujucu a slabu zenu
Dievča, pokožka je v tejto chvíli to najmenej, čo by si mala riešiť. Urč si priority, tá príde na rad až vtedy, keď budeš o.k. Ja to vidím tak, že najpodstatnejšie je odstránenie chemka z tela a znovuvybudovanie imunity. Rieš všetko najskôr bez liekov/tak ako si zvládla tú horúčku/, stravou,... A hľadaj aj duchovnú potravu. Každá choroba má aj duchovnú pričínu.
Jana53-predtým ako sa dáš na liečbu, musíš byť správne diagnostikovaná, naštudovať tému, dať na intuíciu. Každý organizmus reaguje inak, jednému pomôže chemo, inému alternatíva, viera, liečiteľ, detox,...Skús si dať do úst trošku slnečnicového oleja a mĺgať ho chvíľu, ak to zvládneš dávky zvyšuj až na 1PL a čas max. 2O min., neprehĺtaj, vypľuj, umy zuby. Tým pomôžeš telu rýchlejšie odstrániť z tela jedovaté látky z chemo a začneš sa cítiť lepšie. Pomáha aj na iné. Pri rakovine sa odporúčajú aj určité druhy potravín-červená šošovica,sój.omáčka,...pitie štiav. Nezaťažuj zbytočne telo doplnkami výživy, daj na prirodzenú stravu, kt. Ti odporučí lekár. Pi filtrovanú vodu, bylinkové čaje.
A este dalsie moj postreh.....Pokozka...Sucha,vysusena,bez zivota,mile damy......Za dva tyzdne po chemo vidim,ze som zostarla o 10 rokov....Este aj exem,co som nikdy v zivote nemala.....zrazu mam....Alebo sa mi cez pokozku tlaci to svinstvo......
Niekoľko týždňov držal h l a d o v k u, vyčistil organizmus,potom pomaly pridal pitie štiav a keď sa začal riadne stravovať, tak pil toto mlieko.Pripisuje sa mu aj táto vlastnosť.
Kozie mlieko......Myslite,ze pomaha pri rakovine?Mam moznost ho mat denne cerstve....Hoci pri chemickej hnackee??Ale ak by som ju uz nemala.Vraj Adamovic sa tak liecil kozim mliekom.....A vyliecil.....Mate niekto vedomost?
RNG dakujem.
Dalej,preco tu budem dalej pisat....Chemoterapi zabija.Nie lieci.Som o tom presvedcena.....Ak by som do krvi dostala mnozstvo vitaminov,zruzoveli by mi lica,a ja by som videla ze prsnik ma mensi nador,tak utekam a cakam radu na tu infuzku...Z pohladu obycajneho cloveka,ktory mal sice hrcku,ale citil sa skvele a teraz ......cierne kruhy,bleda vysusena tvar,nechutenstvo,slabost a hnacky,subfebrilie,suchost sliznic,na perach tvrdy suchy pancier,nechut cokolvek urobit....Tak toto nemoze predsa uzdravit nikoho!Neverim uz nikomu v bielom plasti.....Mozno som hlupa,ale pocity neklamu..................Ak by este niekto z mojej rodiny mal dostat chemo,vlastnym telom ho budem branit,aj proti cepej nemocnici......A za tym si budem stat po cely zvysok zivota.........
Oprava
...najma odporucam adaptogeny ako astragalus, amla a reishi.
en.wikipedia.org
Nasledky poskodenia ziareniim sa daju redukovat enzymatickym cistenim , tiez sa daju odstranovat roznymi adaptogenami, najma odporucam adaptogeny.
Co sa tyka chemoterapie, tiez odmorovanie tam pomaha, , komplexne, teda najma odmorenie pecene, pozri protokol dr Berksona, obvykle, Ako enzymaticke a absorbcne, kde pri absorbcnych su najucinnejsie su modifikovane citrusove pektiny, ktore sa absorbuju aj do krvi , takze cistia a odmoruju cele telo, podobne aj tiez tekute zeolity.
Co sa tyka znicenych bielych krviniek, da sa vyprovokovat ovela vyssia cinnost makrofagov a najma NK krviniek,ktore su prave najuzitocnejsie v niceni rakovinnych buniek a ktore chemoterapia tiez znici
Da sa to urobit velmi jednoducho branim 3 x 500 mg betaglukanov(beta 1,3 vetvene na 1,6).
Collostrum moze pomoct v pripade prilisneho vycerpania, davka je najmenej 15 gramov denne, aspon tyzden, kym nezmocnies.Obsahuje to nielen lahkostrasvitelnu vyzivu, ako superpotravina, ale aj hromady obrannych latok, co pomozu telu sa branit a spamatat po otrave chemoterapeutikami.