Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena

alinkaa321

tiez mame vitamix , konkretne TNC 5200, robim na nom kazdy den, rozseka uplne vsetko, od mrazeneho po tvrdu zeleninu

HeatherHeather

Vysokootáčkový kuchynský mixér orava RM-1550 s 1500 W motorom. Je určený na mixovanie tekutých, mäkkých a polotvrdých potravín (dužinaté ovocie a zelenina) a na mixovanie mrazených potravín a drvenie ľadu alebo na sekanie orechov, korenia a podobne. S vysokovýkonným motorom s príkonom 1 500 roztočí počet otáčok až na 30 000 za minútu, takže rozmixujete aj tvrdé potraviny ako obilie, kocky ľadu a podobne. Je to poklad ;)

Dracica666

Ja používam mixér s vnútorným objemom dva litre a silnými nožmi - mixuje od ananásu, jabĺk, cvikly až po mrkvu. Mám klarstein herakles 4g-b a zoženieš ho trebárs v eurovei ale aj na nete na klarstein.sk.

Boschka

Ja mám mixér Bosch MSM 67160 - niečo fantastické asi 30,- eur, mám ho asi pol roka. Keď varím ho tiež využívam maximálne skoro každý deň a tiež na to, čo ty potrebuješ. Má veľmi dobré aj recenzie.

zolinka

mne ponorny nesedi, mame tiez vitamix, je top, urcite sa oplati investovat do kvalitnejsieho ak ho chcete vyuzivat casto

bee_1

SKus si pozriet
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
maju tam kvalitne mixery aj na smoothie

delimanoo

Ahoj,
ja som sa doslova zamilovala do Nutribulletu od Delimana. Ale, musím povedať na rovinu, že je to drahšia záležitosť, nad 100 € :( ja som dlho váhala nad jeho kúpou, ale teraz naozaj nelutujem. Asi najlepšie strovené peniaze tohoto roku. Ak by si sa naň chcela pozriet prikladám link -odkaz odstránený- a pre prípad aj zľavu nan, ktorú poznám -odkaz odstránený-