Aby rozmixovalo aj tvrdú zeleninu(napr.mrkvu). Kde ste zohnali dobrý mixér.Poprípade aký používate a máte dobré skúsenosti. A nech nie je veľmi drahý...vďaka
Dobrý mixér na smoothie. Pomer kvalita cena
Ja mám tiež tento klarstein www.klarstein.sk a som hrozne spokojná s ním, zvládne všetko mixovať
Vieš každému sa páči niečo iné a každý ma iné nároky na čo ho chce používať. Ja som potrebovala niečo výkonnejšie tak moja voľba padla na Herakles 8G G je to fakt mašina ktorá šlape na plný výkon
Chcela by som sa opýtať to je aký mixér Klarstein ešte som nepočula o takej značke. Dá sa kúpiť aj na Slovensku?
Mne pri výbere veľmi pomohol článok best4living.sk. Kúpila som si mixér Delimano NUTRIBULLET 600 a som naozaj spokojná. Dokáže rozmixovať aj tvrdé ovocie, či jadierka.
Ahojte ja som spokojná veľmi s nutri buletom od Klarsteinu je to predsa len nemecká kvalita
Dobrý deň,
kupovala som si mixér začiatkom tohto roka. Bol nekvalitný a nerozmixoval nič tvrdšie. Teraz som si vybrala mixér od Boshu a som s ním veľmi spokojná. Rozmixuje všetko a má aj rôzne nádstavce. S výberom mi pomohol kamarát, ktorý spravuje stránku nakupnyporadca.eu , kde dobre poradia a pomôžu pri výbere.
Tiež odporúčam herakles - klarstein, poradí si aj s ľadom :) a čo som čítala recenzie (kedže ja ho mám len pár mesiacov) vydrží dlhé roky a nie len do konca záruky
Ja som si tiež kúpila herkulesa v eurovei v páčil sa mi aj mal dobré hodnotenie a fakt ten názov mu teda sedí že Herkules.Rozdrví úplne všetko.
Určite odporúčam pozrieť na www.klarstein.sk, majú veľký výber, rozumné ceny a mixéry sú pevné a výkonné
na mrkvu aj ananas je perfektný stolový mixér herakles od klarstein.sk ;)