Ahojte.Mam priatela vyše rok a pol,nepoznam jeho kolegov v praci iba z videnia,to že ma moj priatel este len na zaciatku podviedol na firemnej dovolenke v zahranici som akosi zvladla,odvtedy boli len same hadky a vycitky ale ustali sme to,Teraz je problem že ked maju nejaku oslavu,narodky,chytu a pod. blbosti ja tam nemožem lebo nikto si tam nikoho neberie.Teraz ma narodeniny moj priatel este pred mesiacom tvrdil že kludne možem prist na jeho oslavu že nema s tym problem a dnes mi povedal že urcite tam nepojdem len koli tomu co sa vsetko stalo a ako som niekedy nadavala na jeho kolegov len koli tomu čo sa stalo na zaciatku nasho vztahu že ma podviedol.Vtedy vsetky jeho kolegyne boli pi...., ku... a pod.Neviem co si mam o tom mysliet.Cakala som odpoved že ano chcem aby si tam bola nemam co skryvat a aspon uvidis ako to medzi nami funguje ale on nie,jednoduchopovedal že tam chce ist sam.Co si mam o tom mysliet do certa???
Som idiotka?
Jasom
a sme doma a na 1000 percent si myslim este aj aka firma... toto iste on,musis tam dovolenky povinne pritom tam o nic ine nejde len vieme o co a co sa tasm deje,žiadne porady tam nemaju nic priam cista ku..aren !!! zabava ,party,chlast a ženske a nato aby niekto nepodlahol potrebuje silnu volu a nie ako oni dvaja
Jojka49
V IT sektore, firmu nechcem konkretizovat takto na fore
JAsom
MOžem vediet prosim ta kde pracoval tvoj ex???
Ja toto vsetko viem,vsetko ale uplne vsetkop,teraz mi z nicoho nic napisal AHOJ ZLATIK CO ROBIS,z tej akcie mi teraz poslal takuto spravu,keby mal v hlave tak co asi tak možem robit??? a ako mi asi je???
Jojka49
Neprispievam sem casto ale teraz mam velku potrebu ti napisat pretoze viem ako sa citis.
Kebyze neviem, ze moj byvaly je single, som 100% presvedcena ze chodis s mojim byvalym, este aj vek by sedel!
Prezivala som toto iste co teraz ty, nastastie mi dosiel rozum a skoncila som to skor kym ma uplne znicil. Bola som s nim 4 roky, po roku chodenia som zistila z jeho FB konverzacie, ze este na zaciatku vztahu ma podviedol s nejakou, pisal si s nou o tom a ja som mu to nasla.
Nehorazne lutujem ze som sa s nim nerozisla uz vtedy, usetrila by som si roky zivota!!! Ale zahral
Dojemnu scenu, plakal na kolenach prosil, tak som sa nechala obalamutit. Ale na druhu stranku, vsetko je na nieco dobre a vela veci som sa v tomto vztahu naucila.
Inak sme si velmi rozumeli, ale robil mi to iste co ti robi tvij. Firemne akcie, vecierky, vylety, samozrejme kebyze nejde vyrazia ho( blbost, len ma oblboval a ja som mu to zrala)
Von chodil aj on na diskoteky, asi kazdy mesiac samozrejme mna nebral, a ked som chcela aby isiel on so mnou tak sa mu zas nechcelo, ved naco by bral drevo do lesa ze ano?
Po troch rokoch som sa s nim rozisla ked uz som mala dost jeho klamstiev a vyjazdov. Boli sme od seba dva mesiace a jasne zas som podlahla, odprosil..takto sme sa rozislu asi cca 6 krat...ROZUM mi dosiel az tento rok, po 4 rokoch s tym patologickym klamarom a manipulatorom. Inak to hral velmi dobre, lebo rozumiet sme si rozumeli a on ma vzdy vedel ucicikat a zas som bola v tom bludnom kruhu.
Teraz sme rozideni 7 mesiacov, jemu doslo ze sa k nemu uz nevratim, s cim sa on samozrejme nevie zmierit lebo bol v tom ze proste ja som mu ista a hocico by sa stalo ja sa aj tak vratim.
Preratal sa chlapec. Rozisla som sa s nim, odrevala som si to, pochopila, naucila sa vazit samu seba a teraz mam novy vztah.
A bucham ai hlavu o stenu ze som s nim stratila 4 roky!! To sa neda porovnat s mojim terajsim vztahom. Konecne som pokojna, vyrovnana, mam v nom doveru, nesnorim, neprezivam tie katastrofalne vztahy vzdy kee odisiel na nejaku firemnu akciu alebo von. Proste som stastna a lahko sa mi dycha. Ja som bola v tom ze neprezijem kebyze sa s nim rozidem ze neviem bez neho zit, ze to nejde. Blbost!!! Ide! A konecne som stastna!
Raz to pochopis aj ty. Ze toto co s tebou robi nieje v poriadku a ze je to cele mimo a niesi stastna len sa s nim trapis, hocijako ho mozes milovat...kedy to pochopis to ti nepoviem, nato musis dozriet ty sama. Ale poviem ti jedno, potom pochopis aka si bola idiotka co vsetko si mu tolerovala, a on ta mal
V RITI a ze si uz davno mohla byt stastna s inym muzom - presne tak ako som to pochopila aj ja.
Drzim ti palce aby si nato prisla co najskor
jojka hlavne takú ženu nestretol ale aj tak ich vyhľadáva ach jaj ešte uvidíš ako sa začne správať keď príde s tej krátkej dovolenky či náhodou aj tam nenašiel nejakú ženu či tam bol len oddychovať
Vieš, Jojka, ľudí ťažko zmeníš. A ak teda máš istotu, že nechceš byť ďalej vo vzťahu s ním, tak to ukonči. Ja ti naozaj úprimne prajem, aby si druhý krát vybrala lepšie a kvôli sebe s tým aspoň na chvíľu počkaj, teraz si príliš rozhádzaná, mohlo by sa stať, že vyberieš znovu pod svoju bežnú úroveň. No a najmä sa netráp, lebo si vskutku uženieš nejakú chorobu a teda ty sama asi najlepšie vieš, či by si chcela, aby ťa práve kolegovia zachraňovali. ;o)
Ľuďom som už veľakrát veru odpúšťala, dá sa povedať, viac ako je zdravé, ale zmierila som sa s tým, že oni sa nezmenia, že zmením len ja seba a postoj k nim. To radím aj tebe.:o) Pekný večer a už sa netráp a nerieš. Je to zbytočné. :o)
Preco teda??? napisem ti co mi povedal on koli comu je so mnou...LEebo vrajže este nestretol taku ženu ako som ja že hned mu vliezla do postele a je vychcana na peniaze,že do teraz mal len take a vidis aj tak ma podviedol a podvadvadzal si pisanim s inou
Som žena. :o) Ale neodpovedala si mi, prečo mal s tebou vzťah.
anjelik nemusíš tlieskať tu nie si na predstavení zájdi si do divadla zrejme ani nevieš o čom sa tu píše tak sa choď vyjadrovať do inej témy