Priatel ma tlaci do sexu

Príspevok v téme: Priatel ma tlaci do sexu
Zuz...anka

Ahojte.

Mám 28 a mam priatela, ktory ma 35. Som s nim uz skoro dva roky. Problem je v tom, ze doteraz sme spolu nespali. Viem, ze sa z toho zasmejete, ale ja som este panna a nejako mam pred tym prvym sexom respekt.. jednak sa ho bojim, ale aj vaham ci to chcem "dat" prave jemu. Je mi s nim super, ale priatel uz zacal na mna tlacit, ze ak to ma takto pokracovat, tak si pojde hladat inde.. viem, ze ma uz vyssi vek, iste potreby atd. ale ja som stale pri nom este zdrzanliva. Poradte mi, mam sa premoct a ist do toho, ci cakat kym sa mi utrasie hlava?? Chudak si uz mozno aj mysli, ze ho vodim len za nos :( (btw.priatel nevie, ze som panna - mala som jedneho super kamosa, s ktorym ma par krat videl vonku a mysli si, ze sme boli frajeri - teda aj sexovali spolu) Dakujem

Zuz...anka

No vidím, že sa to tu rozbehlo :) tak pochybnosti o tom, že máme vek, aký som udala môžte hodiť za hlavu - ozaj sú tie údaje správne. No a zase my spolu niesme až tak často. Bývame síce spolu, ale priateľ chodí do práce na týždňovky, tak sa vidíme len cez víkendy. čiže z tých dvoch rokov sme spolu boli len cez víkendy a sviatky.

5.5 elsa

tomáš 16 to je dobre že niekoho hľadáš raz sa zadarí zasa nemusíš uháňať ženy :D keď sa ti nejaká bude páčiť zaujme ťa potom tam sa zaujímaj treba viac chodiť do spoločnosti ....

Ondrej_333

Ja ti neviem, tutovka - možno o tom viac rozprávajú. Všeobecne sa o mužoch traduje aj to, že su neverníci, každý má najmenej jednu milenku atď.
Ale s kým, koho? Zopár nymfomaniek nemôže predsa obslúžiť celé mesto/okres.

tutovka

Ondrej,máš pravdu. Dokonca si myslím že ten dobrý pocit dlhodobo nestačí ani nám ženám v akomkoľvek veku a nie to ešte v 28. Mám teda skoro o 15 rokov viac a 2 roky byť vedľa muža, ktorého ľúbim a nemať s ním sex..... Fú, tak to by som asi nedala. Prečo sa všeobecne traduje, že sex chcú iba muži a od ženy je to obeta, ja si myslím, že v dnešnej dobe sex majú rady tak ženy, ako muži.

Tomáš16

5.5 elsa: ja som sa už obhliadal, či už po vzťahu, či po jednorázovke, ale nič z toho nevyšlo. Pri pokusoch o jednorázovku (konkrétne sa mi zadarilo 5krát) raz som z toho vycúval ja, 4krát druhá strana. A vzťahy som neriešil - nejak som nemal potrebu byť s niekým (a ešte keď som videl kvantum kamarátov ktorí boli doslova stíhaní frajerkami atď. atď.), ale s pribúdajúcimi rokmi sa vo mne čosi začalo ozývať, zatúžil som po svojej polovičke, na ale bezúspešne zatiaľ, v 30tke v malom meste sa ťažko hľadá vážna známosť...

karolinka122

Zuzka, no vas vztah je naozaj divny, pridete mi ako odniekial z lazov, co ziju este zivotom ako pred 100 rokmi, bez elektriny, televizora a por.../ale internet mate:D/ bez urazky...Normalne pochybujem , ze mate obaja tolko rokov kolko mate a ten tvoj chlap musi byt uplny trulo, ze pri tebe s tvojimi komplexami a zasadami este 2 roky vydrzal a pochybujem, ze ho lubis celou svojou dusou, lebo je uplne prirodzene, ze ak sa dvaja ludia miluju, tuszia po intimnom spojeni, to je priroda zkratka... Tiez nemam rada tuto modernu dobu a hlavne cim vacsie mesto tym horsie, ze spava kazdy s kazdym ale toto je uz ozaj moc,, sorry....

Slobodna

:)) nestraš tie úbohé "deti", že sex len raz za rok aj to v priestupný rok...
Sex ako benefit/odmena? To sú asi tie typy čo sa hrajú na mŕtveho chrobáka kým to prejde :)

Ondrej_333

Asloka, vieš my chlapi sme také divné stvorenia a nemôžeme za to - to s nami urobil stvoriteľ/príroda. Nám akosi ten dobrý pocit dlhodobo nestačí, ako vidíš, tam je reč o dvoch rokoch.
Merkel má svojim spôsobom pravdu. Takýto vzťah naozaj nemusí mať budúcnosť. Čo ak sa z nej vykľuje nejaké podivné zakomplexované stvorenie, s ktorým bude mať sex raz za rok a to ešte musí byť priestupný.
Spoločné deti - po tom túžia aj chlapi, to budú čakať na bociana?

5.5 elsa

merkel sex je podľa teba "benefit" ? ona s ním jednoducho sex nechce a ten muž že čaká a chodí na pivo tak tam sa vždy nájde nejaká jednorázovka a popritom môže čakať ale ak len čaká a nič tak je to na zamyslenie čo to je za muža .......