Priatel ma tlaci do sexu

Príspevok v téme: Priatel ma tlaci do sexu
Zuz...anka

Ahojte.

Mám 28 a mam priatela, ktory ma 35. Som s nim uz skoro dva roky. Problem je v tom, ze doteraz sme spolu nespali. Viem, ze sa z toho zasmejete, ale ja som este panna a nejako mam pred tym prvym sexom respekt.. jednak sa ho bojim, ale aj vaham ci to chcem "dat" prave jemu. Je mi s nim super, ale priatel uz zacal na mna tlacit, ze ak to ma takto pokracovat, tak si pojde hladat inde.. viem, ze ma uz vyssi vek, iste potreby atd. ale ja som stale pri nom este zdrzanliva. Poradte mi, mam sa premoct a ist do toho, ci cakat kym sa mi utrasie hlava?? Chudak si uz mozno aj mysli, ze ho vodim len za nos :( (btw.priatel nevie, ze som panna - mala som jedneho super kamosa, s ktorym ma par krat videl vonku a mysli si, ze sme boli frajeri - teda aj sexovali spolu) Dakujem

asloka

Merkel ty si tu uz velmi jasne prezentoval svoje hodnoty inde (vid. tema Albertova) takze ma neprekvapuje, ze sa riadis len heslom "nieco za nieco". ale ten chlap od nej moze kludne dostavat inu odmenu, nemusi to byt len sex. napriklad to, ze mu je s nou dobre. to asi nevies co je,pravda?

Slobodna

Merkel aby si sa nečudoval aký alfasamec by to bol :) Nikde nieje napísané, že čakacie obdobie prežíva v celibáte.

Merkel

Kazdy normalny chlap si urcite dobre zvazi co sa mu oplati a co nie. Nebudem predsa investovat do vztahu z ktoreho nic nekuka do buducnosti. A ked nemam ziadne benefity dva roky, tak to som potom neni normalny chlap. On sa s nou vlaci lebo dufa ze nieco bude a ona nedava stale nic. To by som toho chlapa fakt chcel vidiet podla mna nejaky neuspesny zakomplexnovany trulo.

5.5 elsa

aha tak ten by tiež mal niečo robiť :)nejde aj o to že ešte nikoho nemal ale už by sa mal poobhliadnuť po nejakej žene a samozrejme že nie nasilu nejakú ktorá mu bude vyhovovať neviem aké má kritériá aby neprebral o to ide .....

Slobodna

U niekoho to proste príde skôr, u niekoho neskôr.
Potvrdzuje sa, že pre sex je nedostačujúca pohlavná zrelosť. Rozhodujúca je vnútorná/psychická zrelosť jednotlivca, resp. by mala byť.

5.5 elsa

slobodna ja som mala takú kamarátku čakala do 30tky a nakoniec našla v 32 rokoch vydala sa za neho ale ona ho chcela o to ide nečakala 2 roky a ešte stále špekulovala či ho chce potom nechce ja tam iný dôvod nevidím neviem kto má byť ten prvý ale tento to zrejme nebude .....

Slobodna

A čo s tým má podľa teba robiť? Zaplatiť niekomu za zbavenie panictva? Či si len tak šuknúť bez citov?
Nie je určená žiadna veková hranica. Hranice normálnosti alebo nenormálnosti sú iba v hlavách jednotlivcov.

5.5 elsa

tomáš 16 ,no ty by si tiež mal niečo robiť ..... zuzanka ak ho nechceš lebo tak to vyzerá ja tam iný dôvod nevidím tak ho neťahaj za nos a rozíď sa s ním najvyšší čas aby si mohol nájsť inú ženu neverím tomu že ťa už nepodviedol a možno nie v tom prípade je divný aj on čo to je za vzťah a potom ťa nepriťahuje buď ho chceš alebo nechceš či ako kto má byť ten prvý muž máš niekoho vyhliadnutého iného?

Tomáš16

ja mam skoro 30 a tiež som panic, ale s tým rozdiel, že ja som vzťah ešte nemal, nie je mi súdene asi. Chystám sa dožiť 100 rokov, tak že aj keď si nájdem priateľku v 50-tka tak či tak s ňou strávim pol života :D :D. Ale je dobré vedieť, že nie som sám 30 ročný panic :D