Priatel ma tlaci do sexu

Príspevok v téme: Priatel ma tlaci do sexu
Zuz...anka

Ahojte.

Mám 28 a mam priatela, ktory ma 35. Som s nim uz skoro dva roky. Problem je v tom, ze doteraz sme spolu nespali. Viem, ze sa z toho zasmejete, ale ja som este panna a nejako mam pred tym prvym sexom respekt.. jednak sa ho bojim, ale aj vaham ci to chcem "dat" prave jemu. Je mi s nim super, ale priatel uz zacal na mna tlacit, ze ak to ma takto pokracovat, tak si pojde hladat inde.. viem, ze ma uz vyssi vek, iste potreby atd. ale ja som stale pri nom este zdrzanliva. Poradte mi, mam sa premoct a ist do toho, ci cakat kym sa mi utrasie hlava?? Chudak si uz mozno aj mysli, ze ho vodim len za nos :( (btw.priatel nevie, ze som panna - mala som jedneho super kamosa, s ktorym ma par krat videl vonku a mysli si, ze sme boli frajeri - teda aj sexovali spolu) Dakujem

qjrk

ludia maju vselijake dovody preco sa boja sexu. ja by som ju tak nezhadzovala, mozno bola nejako velmi nabozne vychovana, alebo sa boji nakazy, alebo pocuvala o chlapoch ze ked mu da tak sa na nu vykasle... vselico v tom moze byt. to vie len ona sama preco sa toho tak boji. ale ak mu nedoveruje a boji sa ze by to potom vykecal tak to o nom nema prave vysoku mienku.

0vecka

ten chalan je vul... 2 rok cakat?? inak to neni o tom ze by mu nedoverovala ale o tom ze s nou nieco nieje v poriadku....v 28 panna? to by som chapal ak by nikoho nemala ale takto??

inak tie dovody ze to bude vediet cela krcma su fakt drbnute... po prve mu to malokto uveri lebo takych reci som uz pocul... napr ze jedna kamaratka spala s kazdym so svojej triedy na strednej... comu asi nikto neveri atd.. proste ak sa k tomu sama neprizna tak tomu nikto neuveri...

o tom ze sa stazuje ze mu este nedala nepochybujem...

no a tiez ze by jej za tie dva roky nezahol sa mi tiez nezda...

susisusi

pockat to som prehliadla - ste spolu dva roky???? pfu, to moja zlata, je obdivuhodne ze on vydrzal. na co teda cakas????

potrebujemradu

ja sa skôr pozastavujem nad tým, čo je to za vzťah, keď partner po 2 rokoch nevie, že je panna. To je úplne choré a podľa mňa nie je to zdravý vzťah, nakoľko tam chýba dôvera.

Merkel

Cely ten vas vztah je divny. Ale nemusis byt z toho zase na nervy. Podla mna mu mozes kludne na rovinu povedat s cim si robis starosti. Ale neviem co je to teda za chlapa ked si o nom myslis, ze by pred chlapmi v krcme vykecal ze mal pannu.

Slobodna

Mňa zaráža fakt, že normálna (?) zdravá (?) žena dokáže pri partnerovi fungovať bez sexu. Keby to nebolo také smutné, možno by to bolo aj obdivuhodné.

susisusi

po prve mu povedz ze si panna. Lebo ak mu nevies uprimne povedat taketo tajomstvo, tak potom neviem, ci to ma cele zmysel...a on to pochopi alebo nie, a ak nie tak nech sa prace kade lahsie :)

hm..

Slobodna, pravda..ale tak on chudak ju ozaj miluje a mozno stale caka na zazrak za asistencie ance dlanovej :D ale trpezlivost dochadza, co je pochopitelne..inak fakt ma zaraza to zmyslanie a uroven komunikacie v ich vztahu..jeden sa vyhraza, ze ak mu neda, pojde za druhou..a jej najvacsi problem je, ako sa z nej bude smiat cela ich partia..bez urazky, fakt mas 28?

Slobodna

Nemyslím si, že treba ľutovať ani jedného z nich. Ak by im to nevyhovovalo, pochybujem, že by spolu boli 2 roky.