Ahoj,
na palci na nohe mi tecie hnis, hlavne okolo nechtu a je to cele take mokre... necht bol ciastocne strhnuty, takze zarasteny necht by to nemal byt, kedze blizko koze nie je... ma niekto s tym podobnu skusenost?
Hnisajuci palec na nohe
Zdravim,
mne zacal palec z neviemakeho dovodu hnisat, taka bolest ze konec. ked som chodil tak to bolelo najviac. Myslel som ze to prejde tak som s tym 3 tyzdne nic nerobil az potom, ked to bolo neunosne, som s tym isiel ku doktorke. dala mi na to taninalkohol a mast Ialugen. dvakrat za den som si to cistil a teraz uz neboli a uz je cerveny len trocha. Rada pre ludi s tym problemom: neodkladajte to a chodte ku doktorke!! trhat vam ho urcite nebude ale urobi presne to iste co mne. zdravim a prajem pekny den vsetkym
ak to bude nadalej hnisat?
ver tomu, ze to niekde naboku zarastene mas a dost hlboko, preto to nevidis a hnisa ti to..dobre viem, o com hovorim, ja mam tento problem kazdy mesiac
lenže ja to tam nikde zarastene nemam, aspon to nevidim tak neviem ako to vystrihnut
ked ta to boli, tak mas nechcet urcite zarasteny, aj ked to nie je vidiet...nechaj to radsej volne...budes to muset noznickami vystrihnut, inak to hnisat neprestane...ja viem, ze to boli, ale musis to urobit
janisa v prvom rade musis vystrihnut ten zarasteny necht...aspon mne to hnisa az pokym to z tade neodstranim..viem, boli to strasne..ale ta ulava po tom je na nezaplatenie...