Ahoj,
na palci na nohe mi tecie hnis, hlavne okolo nechtu a je to cele take mokre... necht bol ciastocne strhnuty, takze zarasteny necht by to nemal byt, kedze blizko koze nie je... ma niekto s tym podobnu skusenost?
Hnisajuci palec na nohe
najmenej bolestivá a najrýchlejší účinok by bol asi akupunktúrou.Poučenie:ak hnisá z vonkajšej strany signalizuje špatnú funkciu pečene,ak z vnútornej strany,tak sleziny.Pre trvalejší účinok liečby,treba sa venovať týmto orgánom.
ahoj..3x mi ztahovali nechet, teraz chodim kazdy mesiac na kvalitnu pedikuru.ale tento mesiac sa mi stalo,ze mi zacal hnisat palec na nohe..strasne som sa zlakla..ze co je???tak som isla k pedikerke..mala som tam uz aj zive maso :(
hrozne to bolelooo..ale pomohla mi..maso sa stiahlo a hnis ustupil.
ale ked tebe ten nechet "obstrihli", tak ja nechapem,co ti tam moze hnisat..jedine,ze ti tam nieco zostalo..au au :(
ahoj..3x mi ztahovali nechet, teraz chodim kazdy mesiac na kvalitnu pedikuru.ale tento mesiac sa mi stalo,ze mi zacal hnisat palec na nohe..strasne som sa zlakla..ze co je???tak som isla k pedikerke..mala som tam uz aj zive maso :(
hrozne to bolelooo..ale pomohla mi..maso sa stiahlo a hnis ustupil.
ale ked tebe ten nechet "obstrihli", tak ja nechapem,co ti tam moze hnisat..jedine,ze ti tam nieco zostalo..au au :(
a videl to už nejaký doktor? Ja by som si to poliala najprv peroxidom3% a potom priložila gázičku nasiaknutú Betadine roztokom(kúpiš v lekárni)