Ahoj,
na palci na nohe mi tecie hnis, hlavne okolo nechtu a je to cele take mokre... necht bol ciastocne strhnuty, takze zarasteny necht by to nemal byt, kedze blizko koze nie je... ma niekto s tym podobnu skusenost?
Hnisajuci palec na nohe
ja som mala to isté,musela som chirurgovi,dostala som injekciu a nechet mi dali dole,potom som chodila na prevazy tri mesiace,pomohlo mi aj more!
nechcem ťa strašiť,ale to mäso tam môže byť z toho,že ti zle zarástol nechet,neviem,to si len myslím.Preto asi aj stále hnisá.Mala by si ísť s tým znova k lekárovi.
ahoj,ja som mala podobnú skúsenosť.Chcem sa spýtať,čiže ten nechet máš už dorastený? a stále ťa bolí a hnisá?ako aj pod nechtom?al.len čisto vedľa,máš to stále zapálené? Mne nepomohlo ani 2x struhnutý,až na 3.stále som tam mala ten hnis.
Mne pomohla propolisova tinktura.Da sa kupit u kazdeho vcelara.Ak Vam da len daco suche,vyluhujte si to v 70percentnej rožovke.Alebo aj v liehu..cim viac percent,tym lepsie.
Mon97 rcpt. na ten tvoj prst o RNG je zaujimavý, napis ci Ti pomohol. Poznam jedneho, coma tiez take tazkosti a tiez mu ho poradim. Alebo aby ti pomohlo aj nieco ine. Ozvi sa tu do 7- 10 dni.